Boyle kusmayan ağrısı sızısı olmayan hamile oldugunu bile unutan insanlardan olmayi cok isterdim onlara oyle özeniyorum ki. Rabbim evlatlarimiza saglik versin. Ama keske bende oyle olsaydim.
Ilk gebeligimde 4. Haftada ogrendim hamile oldugumu sevinemedim bile cunku bulanti kusma koku hassasiyeti ile suphelenip test verdim, dedilerki 12. Haftada gecer iple cektim 12 14 18 22 ama gecmedi. Resmen hic güzel bor resmim bile yok ilk gebeligimden cunku ya hastanedeydim ya tuvaletin basinda kusuyordum bir gun es gecmeden 9 ay dogum anina dek. Oyleki ameliyathaneye inerken hasta bakiciya midem bulanıyor keske poset alsaydik yanimiza dedim aman heyecandandir o dedi. Yanimdaki hemsire ay yok bu 9 aydir kusuyo heycan değil batircak yine heryeri dedi kapi acildi sedye degisikli yaptığm an yine kustum düşünün. Narkozu vericekler kusmaktan vermiyorlar…
Güzel haberi aileme vermek istedim ama hastaneden cikamadigim icin telefonda aglayarak söylemiştim. 19 kilo verdim zombi gibi geziyordum etrafta…
Simdi 2. Gebeligim yine 4 haftalik ögrendim hemen kusma bulanti yine basladi. Dedim buds boyle gececek belli ama yinede o kadar siddetli olmaz ama ne yazikki degisen bisey olmadi 9 haftalik oldum hala kusuyorum simdiden 4 kilo vermisim. Yine 9 ay cekilir diyor insan ama 2 yasinda ki kizim beni kusarken görünce korkuyor basimdan bir saniye bile ayrılmıyor ona cok üzülüyorum. Elim surekli midemde o kadar cok agriyorki. Artik oda eli karninda geziyo beni taklit ediyo ög ög yapiyo yalandan tukuruyo falan. Boyle oluncada ona haksızlık yapmis gibi hissediyorum hamile kaldigima bin pisman oluyorum. Yemek hazirlarken kokusundan tiksinip ocagin altini kapatip gidiyorum ancak yqrim saat sonra aglaya aglaya yine devam ediyorum kizim ac kalmasin ben zaten yiyemiyorum bari o yesin diyorum ama elim kolum mutfaga gitmiyor artik sudan bile tiksiniyorum öyle bi hal aldi.
Keske bende hic bisey hissetmiyorum diye hayiflanan insanlar gibi olsaydim hic sikayet etmezdim o zaman hic korkmazdim acaba cocuga bisey mi oldu diye. Cunku bu sekilde her seferinde cocuga kesin bisey oldu kan kusuyorum sari su kusuyorum düşüncesiyle yine kahroluyorum 😥😥
Icimi doktum uzun oldu kusura bakmayin..