Cyda-123 caghan_annesi sağ Salim hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah. Postu takip ediyorum lütfen bize yazın Bebiş doğduktan sonra💙
caghan_annesi Cyda-123 doğdu kuzum çok şükür çok zordu ben yeni kendime geliyorum ama bebiş çok iyi şükürler olsun😇
Deletedmom_85 caghan_annesi hadi ya. Olsun gönlünü ferah tut canım. Beterin beteri var Allah büyük dert vermesin
caghan_annesi mucizegebelik6 doğdu çok şükür yoğun bakımda şuan ama bi sıkıntısı yok solunumunu kontrol ediyolar😇
caghan_annesi Syhafsam çok şükür iyi ama aldılar sadece doğumda gördüm yoğun bakımda şuan inşallah hemen gelir yanıma😥
mucizegebelik6 caghan_annesi masallah ya cok şükür 😇 kac kilo doğdu dedikleri gbi mi. Sen kendin nasılsın
Berru caghan_annesi canim çok geçmiş olsun gelişmeleri buradan yaz lütfen inşaallah hemencik kucağına alırsın kuzunu
Sinemmmmm58 caghan_annesi arkadasim 29. Haftada dogum yapti 30 gun kaldi bebek kuvezde sizin haftaniz daha ileri insallah ayri kalmazsiniz sag saglim saglikla alirsin bebegini kucagina allah yardimciniz olsun ❤