Gzm23 bluees1207 aynen canım çok haklısın gerçekten valla Ben istanbuldayım 35 haftalığım devletten nefret ettim azar ilgisizlik mesela bebeğe giden iki damar da da çentik ve direnç artışı var bebek beselenemeyebilir gelişme geriliği olabilir tansiyon çıkabilir dedi istersen kan sulandırıcı kullanabilirsin dedi madem önemli nlye istersen diyon bugün özele gidiyorum çok iyi bir doktor varmış arkadaşım da onda muyane olup doğum yaptı ona anlatcam her şeyi inşallah yardımcı olur
bluees1207 Gzm23 süper başka bir hekime gitmene çok sevindim. 🙏🏻 İnşallah herşey yolundadr. Ordaki doktora bu durumu dürüstçe anlat bana yeterli bilgi verilmediğini düşünüyorum ve güven problemi yaşadım siz ne görüyorsanız ne diyorsanız onu yapıcam diye söyleyin
bluees1207 Gzm23 bebekde şuana kadar gelişim geriliği var mı yada oldu mu? Olmadıysa çok endişenip stres yapmayın eğer başla dediyse doktorunuz başlayın ama genelde kan sulandırıcıları 35. Haftalarda kesiyorlar. Siz içinizi rahatlatacak sizi güzel bildilendirecek bir doktora gidin içinizdeki soru işaretlerini ve endişelerinize cevap alın. Bu sizin için çok daha önemli. Devlette bana 12. Hafta da ikili taramada bunu söylediler ben sağlıkçıyım ve radyolojide çalıştığım için ultrason bilgim vardı yanlış ölçüm yaptıklarını tahmin ettim belliydi çünkü tam ölçmedi gelişi güzel yaptı ve yaptığı işlemden emin değildi asistandı ölçümü yapan odadan çıkarken arkamdan kan sulandırıcı başla diye seslendi. Eşime durumu anlattım o benden çok endişelendi direk nereye gitmek istiyorsan oraya gidelim dedi. Ben tanıdığım başka bir hekimr randevu ayarladım oraya geçtik hiç bir problem yok herşey yolunda dedi. Çok şükür 22. Haftaya geldik sayılır hala hiç bir problemde yok. Sizde önce o kalbinizi ferahlatın
Gzm23 bluees1207 kesinlikle canım 35 haftalığım ve ve özele ilk randevum bugün Ben Emin ki anlatınca doktor kayıtsız kalmaz zaten bir tane arkadaşım vsrdı 34 haftalık doğum yaptı o önerdi dedi benimle çok ilgilendi diye bugün gidip ona da Haber vereceğim 🙏🙏🙏🌸🌸
Noname35 Gzm23 haftasını tam hatırlamıyorum da 1 ay vardı doğuma kız zaten suyum azmış susuz doğum olur mu demi neler neler çektik anlattıklarım aklımda kalanlar daha🤦 Rabb’im vicdanlı doktorla karşılaştırsın doktor işi kesinlikle şans işi devlete gidip memnun kalan da var özele gidip memnun kalmayan da var ama ben özelde çok memnun kaldım resmen pervane oluyorlar etrafında parayı veren düdüğü çalıyor dedim ya oğlum ölümlerden döndü tam 1 sene de zor toparladı para yerine gelir de can yerine gelmez şimdi 3. Gebeliğim yine özele gidiyoruz Allah’tan birşey olmazsa yine özelde doğum yapcam inşallah Rabbim senin evladını da sana bağışlasın acısını göstermesin…
Gzm23 Noname35 kız zaten şok oldum baya anlatınca Sen benlm ilk hamileliğim inşallah bfnde sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım duların için sağol 🙏🙏🙏🌸🌸😇😇
nmtock41 Gzm23 haklısınız devlette çok fazla olduğu için hasta sayısı ilgi alaka sıfır olabiliyor randevusu kontrolü o da yetersiz zor sıkıntılı oluyor ama stres olmayın inşallah sağ salim alırsınız kucağınıza 🙏🏼 dediğim gibi durumu olan tabiki de özele gitmeli ama özel de de para ile dönüyor herşey .. işte herşeyin güzel olmasını isteyelim mübarek aylarda güzel sağlıklı doğumlarımız olsun inşallah hakkımızda hayırlısı
[silindi] Gzm23 Tıp yemini ediyolar bir de ya aldıkları para zehir zıkkım olsun o kadar insanın ve el kadar bebeğin hayatına maal oluyorlar bebeğin için üzüldüm inşallah birşey olmaz içini ferah tut dua et Allah biz hamilelerin duaları kabul ediyo🌹❤️
Gzm23 [silindi] ayhen öyle canım çok dua ediyorum valla inşallah bir şey olmaz bugün arkadaşımın doktoru var özelde ona gideceğim her şeyi anlatacağım inşallah her şey güzel olur 🌸🙏🙏🙏🙏😇😇
bluees1207 Gzm23 süper iletişim gerçekten çok önemli iletişim yeterli olmayınca ne güven kalır ne başka birşey
Gzm23 _Hayalim- şu anlık bir hafta kadar gerilik var Galiba ultrason kağıdında öyleydi ayrıca bugün özlede arkadaşım var onun doktoruna gidip durumu anlatcam arkadaşım dedi o senlnle ilgilenir kaç haftadır çok üzgündüm arkadaşım dedi üzülmesin işte bugün ilk randevum var bakalım ne diyecek 😇
bluees1207 Gzm23 ya insanların sizi azarlamasına neden izin veriyorsunuz. Azarlandığınız yerde sesinizi çıkarabilirsiniz bu saldırıyla şiddetle değil siz doktorsanız bende bir bireyim sizin doktor olmanız beni azarlama hakkını size vermiyor şeklinde dönüş yapsanız sizi azarlayan kişiye sonrada çıkın ordan adını sanını biliyorsunuz sonuçta cimere şikayette bulunun yani bu heryerde bu şekilde bir insanın mesleği sizi azarlama yetkisi vermiyor karşınızda ki kim olursa olsun
Gzm23 bluees1207 canm şikayet etmedim keşke etseydim gerçekten berber biriydi asistan birde valla bebeğimi aşırı merak ediyordum tepkimi koydum sonra bebeğime baktım o da Bakarken ağız ucuyla bana laf söylüyordu dedim ağzına bir tane vurayım ya sabır çektim çıktım bir daha ona gitmedim muyaneye
csmaknc Gzm23 tahlillerimi aile hekimliğinde yaptırıyorum inanınır mısınız 3haftadır 2-3 sefer gittim sistemleri bozukmuşta falan filan alamadım özelde muayene oluyorum
Gzm23 csmaknc Aaa valla sistem inşallah düzelir Ben 35 haftalığım bu haftaya kadar devletten bir hayır görmedim hatta riskim vardı doktor ilacı benşm isteğime bıraktı bende önemsiz herhalde bana bıraktığına göre dedim kullanmadım ama kullnılması lazımmış neyse şu an özle başladım bugün doktor çok ilgiliydi çok güxsl rahatlattı beni dedi gelişme geriliği olursa mudhale ederiz dedi
Bebegim000 Asla devlette doğum düşünmeyin travma yaşamaya gerek yok , ciddi şekilde imkanı olanlar özelde yapsın doğumunu, 🙏
Gzm23 Bebegim000 kız valla 35 haftalığım devlette psikolojikmen çöktüm riskim var bebeğe giden iki damar da da çentik ve direnç artışı var bebek beselenemeyebilir gelişme geriliği olabilir tansiyon çıkabilir diyor doktor ilacı da benlm isteğime nlye bırakıyorsun bfnde bana bırakınca üzerine düşmeyince kullanmadım ama kullnılması lazımmış aşırı sinir oldum bugün özele gittim ilk defa doktor çok ilgiliydi çok güxsl rahatlattı beni dedim biz seni takip ederiz eğer gerilik olursa mğdhale ederiz dedi
Aselinkooo Gzm23 maddiyat iyiyse özel tabi ki. Yoksa da mecburen devlet. Ben mecbur kalan kısımdayım😄🤷🏻♀️
Gzm23 Aselinkooo valla canım bfnde mecbur 35 haftalık olana kadar gittim ilgi sıfır ve riskim varken doktor ilacı benlm isteğime bıraktı bende önemsiz herhalde bana bıraktığına göre dedim kullanmadım şimdi özele geçtim bizim de durum sıkıntılı ama çocuğuma bir şey olacağına paranın canı cehenneme yani doğumu da özlede istiyorum ama eşim kaldıramam diyor bakalım ne yapcam
asel35ece Gzm23 iyi doktor neredeyse orası bence. İlk kızımda her şeyim devlette oldu ve doktorum çok çok iyiydi ilgili ve bilgili bir doktordu özelde olsa anca o kadar olurdu. Şimdi ikinci hamileliğim ve devlette doktor yok bu sefer özele gitmek durumunda kalıyorum ama bu doktorum da çok iyi ilgili ve bilgili bir doktor bundan da çok memnunum. Tahlil vs de genelde sağlık ocağında yaptırıp gitmeyi tercih ediyorum
Gzm23 asel35ece Aaa gerçekten çok iyi evet şu an devlet bozuldu ayrıca bende sağlık ocağında tahlil yaptırıp özele gideceğim 35 haftalığım bugün özele gittim ilk defa doktor çok ilgiliydi çok güxsl rahatlattı beni
temmuzannesi01 Gzm23 maddi güç yeterliyse kesinlikle özel bu gün randevum vardı yok grev yok bilmem ne hamileyim ben 2 aydır bir türlü istediğim doktora randavu bulmadım bulduktan sonra grev çıktı gitmedim 6 aylık oldum bebeğimi merak ediyorum eşimde tam özele gidelim dedi özel muayene ücretleri yüksek herkesin gücü yetmiyor doğumlar 4 binin altında yok sanırım şehir hastaneleri iyi diyoruz ama hep bişey çıkarıyorlar başka bir hastaneye aldım randevu günü geldi doktor yok diyorlar randevu iptal 2 ay olacak bir türlü bebeğimi görememdim yarın artık özele gidicem maddi güc yetse hep gitmek isterdim doğumda bile ama işte malesef
Gzm23 temmuzannesi01 canım valla devlet beni mahvetti bazı doktorlar yüzünden sorun yaşıyorum vermesi gereken ilacı benlm isteğime bıraktı bende önemsiz herhalde bana bıraktığına göre dedim kullanmadım ama kullnılması lazımmış neyse şu an 35 haftalığım bugün özele gittim o kadar çok rahatlattı ki doktor dedi ilaç kullanamadın ama canını sıkma biz bir durum olduğunds müdhale ederiz dedi içim rahatladı ever ücretler cep yakıyor bugün bir muayene ye 235 verdim eşim de diyor muyaneye git dişimizi sıkarız ama doğumu orada yapma kaldıramam dedi çok istiyorum özlede doğum ama ne yapcam bilmiyorum