denizers Kese etrafı kanamamvar ama rahim bölgem çok batıyor bugün, sanki ip gibi bişry çekiliyor,dinleniyorum da aslında ,bugün çoğaldı agrım bol su içiyorum ama korkmaya başladım:(belime de vurdu bir de inanılmaz gaz sancım var
Guness90 denizers proluton iğne yada Progestan iğne vurulmanız gerekebilir, tabi doktorunuz daha iyi bilir ama kaç haftalık gebesiniz ?
Ayseport denizers benimde vardı kanama alanından dolayı sancı yapıo çok normal kanama alanı küçüldükçe azalıo ağrılar bende progestan kullandm
denizers BuseBasderici hayır canım sadece progestan ilaç alıyorum agrı yapar mı bu kese etrafı kanama , dışarıya sızan kanamam YÖK sadece o bölgem batıyor
Hazinem denizers buğün bnde gttm aynısı bnde de varmış kese etrafı kanama düşük riski var dedi iğne verdi iki tane 5 gün ara ile yaptırcm bel agrım çok fena idi buğün özellikle inşallah normale döner 15 gündür dewam ediyo bnm kanamam Yok ama kese etrafında varmış 🙁
BuseBasderici Benim de kese etrafında kanamam var bazen lekelenmem oluyor. Ama doktorunuz düşük riski olduğu için iğne vermesi gerekti. Onu bence bir sorun
denizers gevezeyazar1 dün oradaydım doktorda canım bilmiorum belime de vurdu belki gazdandır ama rahim bölgemde batma var
Guness90 denizers evet bol bol istirahat etmelisin benimde kanama vardı kese etrafında düşük riskim vardı kanamam da oldu iğnelerle Allah’ın izniyle atlattım sayılır ama yerimden kalkmıyordum hiç canım
denizers Guness90 inş öyledir canım yatarak bol su içerek geçer ddi eşin de de varmış sadece şu rahimdeki batma kafamı kurcaladı
fatma2344 Benim de 4 haftalikken kese etrafimda kanamam vardi gunde 2 defa progestan hap kullaniodum duusk tehlikem vardi asiri agrim oluodu 8 haftalikken normal kanamaya dondu acile gittim igne yapti 5 gun sonra tekrar agrim oldu tekrar igne yapip ilaci gunde 3 defaya cikardi 12 haftamda ilaci kesti suan 27+1 haftaligim cok sukur
denizers Ayseport sadece progestan mı kullandın canım fitil olarak mı peki,herkes iğne deyince korktum şimdi ama vermedi doktorum bana yat bol su iç drdi ,kanama olmuş muydu peki dışarıya sızan ,benim şimdilik YÖK inş olmaz cnm
Ayseport denizers kanamam olmadı canım sabah akşam progestan hap ağızdan alıodm sersem gibi oluodum doktor yatmadan ikisini birden iç dedi 20 gün kullandm 4 gün önce bıraktrdı