Mervek92 Efraimmm Ozseee zeynepboran_ SerraveAnnesii Suheylamum Masiyah Hepinize çok teşekkür ederim ☺️ Allah herkese sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah, öğlen doğum yaptım çok şükür kavuştuk 🥰
Efraimmm Mervek92 aaa çok sevindim rabbim evladını da senide bagislasin inşallah darısı bizede inşallah bugün karnım bir anda düştü yürüyüşte alt kısmında çok baskı hissediyorum yarında çıkarsam dogururum diye düşünüyorum 🤣🤣🤣bende açarım postu
Mervek92 Esragk1 normal gibi devam ediyorduk kendi sancılarım vardı ve 6 cm açılma olmuştu fakat çatı dar olduğu için ve ben çok yorgun ve uykusuz olduğum için sezeryane döndü
Arzu24 Mervek92 burun tıkanıklığı var mıydı acaba merak ettim varsa doğumda geccek mi diye ayrıca Rabbim kolay doğum nasip etsin insAllah
Mervek92 Arzu24 ben normalde de bu probleme sahiptim yani o yüzden pek doğru bir bilgi veremicem tamamen geçmedi benim
Arzu24 Mervek92 güle güle büyütün insAllah doğum yapınca nasıl bı rahatlama oluyo mu geciyo mu herşey acaba yeni doğum yapmışsnz merak ettim
Efraimmm Mervek92 Allah razı olsun sizin miniside Allah analı babalı büyütsün insallah rabbim derdini gostermesin
Efraimmm Mervek92 amin Allah razı olsun cnm bişi sorcam bugün çok fazla yürüdüm sancım yok ama tuvalete çıkma isteği var ve ikindigim zmn sadece vajinda.gerilme oluyo tuvalete çıkamıyorum 38+5im
Mervek92 Ozseee spinal oldum doğum kolaydı çok şükür ilk yürümede çok zorlamadi ama tâbi yatıp kalkarken her türlü yardıma ihtiyaç duyuluyor iyileşme süreci nasıl devam edicek bakalım