Mervek92 Saat 1 gibi sancılar başladı dört buçukta hastaneye geldik şimdi yatış yapıldı bekliyoruz düzenli sancılar var açıklık 1 cm dediler inşallah kolay ilerler dualarınızı bekliyorum ilk gebeliğim
Imasleeper Mervek92 kaçıncı haftadasın canım, bu arada bi avazda kurtul inşallah sağ salim bebişini al kucağına ❣️
Minagezer Mervek92 Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım benimde ilk ve önümde uzun bir yol var sen ne güzel kavusuyorsun kaç yasındasın merak ettim🥰
Mervek92 Minagezer 29 yaşındayım çok heyecanlı bir süreç inşallah herkes kolaylıkla ve sağlıkla kavuşur yavrusuna
demettt333 Mervek92 ay bende şu an 39+2 yim ve 29 yaşındayım 😁 benim de ilk gebelik ve gece nişan geldi. Şiddetli adet ağrılarım oldu 15 dakkada bi. Şu an iyiyim
Aytentolga Rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah benimde 2 günden beri sancım var bende sabah doktora gidicem benim içinde dua edermisin 🥰🤍🙏
Arzu24 Mervek92 burun tıkanıklığı var mıydı acaba merak ettim varsa doğumda geccek mi diye ayrıca Rabbim kolay doğum nasip etsin insAllah
Efraimmm Mervek92 rabbim yardımcın olsun cnm dilerim bir avazda kurtarsın seni rabbim hepimiz kolay sağlıklı bir doğum yaparız inşallah
Mervek92 Efraimmm Ozseee zeynepboran_ SerraveAnnesii Suheylamum Masiyah Hepinize çok teşekkür ederim ☺️ Allah herkese sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin inşallah, öğlen doğum yaptım çok şükür kavuştuk 🥰