cnn34 Serapcemre canım ya çok çok geçmiş olsun dikkat edeceğim bugün gidicem kadın doğum acile mutlaka 🙏🏻 çok sağol Allahım bebeğine de sana da şifa versin inşallah her şey çok güzel olur 🤲🌹
Serapcemre cnn34 allah razı olsun duaedin bebeğime inş sizinki de iyidir yazın buraya naptıgınızı olur mu
Serapcemre cnn34 yok canm ben de pıhtılaşma kovit oldum die yazıldı dimer testi yaptılar pıhtılaşma cıkmadı ama gene iğneye başladım dün gene kan alındı cıkmadı pıhtılaşma ama iğneye devam
Kaysi cnn34 boğaz ağrısı ve baş ağrısı var doktor bol bol vitamin tüket dedi yoğurt meyve aksatma onun dışında sadece parol kullan dedi
cnn34 Serapcemre canım pıhtılaşma yoksa bebekte gelişim geriliğinin nedeni covid değildir.. neden kan sulandırıcı yaptılar testlerin temiz çıktıysa
Serapcemre cnn34 covid gelişim geriliği yapıyormuş bunu doktorumda detaylıdaki doktorda söyledi ki zaten covitten sonra çıktı evt temiz cıktı ama gelişim geriliği olduğu ıcın iğneye devam ediyorm
Serapcemre cnn34 sen sorgulama doktorunu dinle tamam mı burda biri dinlememiş falan skntı yaşamış bebekle keşke iğneye başlasaydım vsdiyordu
Kaysi cnn34 yok hayır parol dedi sadece ama bugün sağlık bakanlığından gelecekler hamilelerin covid takibi varmış taleb ettim onlar gelirse soracam tekrardan
Serapcemre cnn34 bekleme kmseyi başkasına başka şey der sana başka şey cık git bir bebişine baksınlar
Serapcemre cnn34 otobüsle bir zahmet gitmeyin başka insanların hayatını riske sokmayın zaten yasak özel araç dışı giidemezsinz
3oglanannesi cnn34 20+4 üm kanda enfeksiyon çıktı dr um corona dan şüphelendi test ver dedi pozitif çıktı hemen kan sularıcı başladı kozalak şurubu içiyorum sarımsak süt kürü yapıyorum bal zencefil yiyorum 5 gğn oldu eh işte gidiyor