Barlas_mom Kbrkrt Öyle yapıyorum haftası küçük diye mama anne sütü olarak devam edin diyorlar sürekli 🤷🏻♀️ Öğlende taburcu oluruz sanırım
Seyma_ck Barlas_mom Her zorlukla birlikte kolaylıkta vardır.Güçlü bir annesiniz siz bugünler geçecek öyle düşünüp kendinizi motive edin😇
Barlas_mom Nurgrcn Sağ sağlim alın kucağınıza sağlıkla inşallah geri kalan zorluklar bir şekilde hallediliyor 🙈 zor oluyor diğer bebeklere göre bence ama en önemlisi sağlıkla gelmeleri
Barlas_mom Seyma_ck Emmiyor sağıp veriyorum göğüslerim çok kötü oldu 🙈 doğumdan daha zor bence bu doğumun hiç bir zorluğu yoktu doğum hikayemi yazmak istiyorum uykusuzluk ve memeden dolayı vakit bulamıyorum
Seyma_ck Barlas_mom sarı kantaron yağı alabilecek biri var mı etrafınızda aktardan falan iyi geliyor göğüse ya da zeytinyağı.Ama zeytinyağını hafif ısıtın asidi gitsin ılınınca göğsünüze sürün
Gnysrp Barlas_mom ayva çekirdeğini suya bırakın bi kaç saat sonra jel kıvamına gelecektir onu sürün etkisini görürsünüz ben ilk gebeliğimde çok faydasını gördüm şimdi de topladım 🤗 hem temizlemeye yıkamaya da gerek kalmıyor doğal olduğu için