Barlas_mom Irem2veysel Mama vermediler mi 🙈 saat başı hemşireler topuktan kan alıp mama verdiler bize şırıngayla sarılık olmasın diye şimdide emmeye başladı yine bile bakıp takviye ediyorlar 🙈
Seyma_ck Barlas_mom sağlıkla büyütün inşallah🤲süt sağma pompası denediniz mi?ebelere sorun hastanelerde sanayi tipi güçlü pompalar oluyo onlarla daha fazla süt gelir.Sakın moral bozmayın yeterki zaten az az geliyo diyorsunuz.Zamanla bebekte kuvvetlenir zaten 1 damla bile olsa sizin sütünüzü emsin😇
Nilufar_1996 Barlas_mom gözün aydın canım aynen bende aynısını yaptım ben gerçekten gurbetteyim hemde şehirler arası değil ülkeler arası mesafede. Bende aynı gün ayaklandım bebeğe de baktım eve gidince evede. İstersek başarırız biz kadınlar güçlüyüz. Emmesine dikkat et her mamayi 20 dakika emizir sarılık olmasın beş on defa çekip bırakmasiyla karnı doymaz ve doyup duymadığını anlamıyor şuan.
Barlas_mom Nilufar_1996 Sütüm baya indi mama vermiyorlar kaç saattir çok şükür oda alıştı emmeye mücadeleci oğlum benim 🙏🏼 Anasına çekmiş dün akşamdan beri hiç uyumadım
Barlas_mom Gaz çıkarttım ama tuvalete çıkamıyorum karnım da bebek varmış gibi hareketler oluyor ağrı yapıyor hala, aç karnına girmediğim için mi oldu sezeryana anlamadım şuanlık tek sıkıntım bu 🤷🏻♀️
gul06_ Barlas_mom masallah canim okudum yorumlari cok sukur emmesine cok sevindim insallah darisi bize artik 🥰 karnindaki hareketlerde olur canim dogum sonrasi normal Rahim bebegi ariyormus diye biliyorum 🥰 saglicakla buyut insallah 🥰
Kbrkrt Barlas_mom sütün çoğalması için göğüs pompası yapın ve ılıktan sıcak suda bir kumaş ıslatıp göğsünüze koyun bestlak damla vermişti bana doktor sorun sakıncası yoksa kullanın sütü arttıran en önemli faktör bebeğin emmesi ne kadar çok emerse o kadar artar vazgeçmeyin deneyin emmese bile göğsünüzde tutun o bile sütü arttırır 🌸 geçmiş olsun
Barlas_mom Kbrkrt Öyle yapıyorum haftası küçük diye mama anne sütü olarak devam edin diyorlar sürekli 🤷🏻♀️ Öğlende taburcu oluruz sanırım