Hifa1161 Merveay merhaba yok şuan üç aylık normal çok nadir sızı olur ya üşüttüğümüzde falan öyle oluyor ama arkadasımda benımle aynı durumda ve suan bes bucuk aylık hamile ondada öyle şiddetli bir ağrı yok Allah sabrını kolaylığını veriyor ya çok öok daha erken hamile kalanlar var öyle düşünelim
Merveay Merveay Hifa1161 yani evet çok haklısın benimde 3 aylık rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım
iremdanis melekzehra merhaba melek hanım benim kızım 10 aylık 5 haftalık hamileyim “ilki sezeryan oldu napıcaö bilmiyorum bir iletişime geçelim sizinle :) 05425389678
Seher26 İlk oglum 1 yasinda iken hamile kaldim simdi 21 haftalik hamileyim ilki sezeryandi 21 ay olacak bakalim iki sezeryan arasi
eminemre99 Kızlar benim kızım 19 aylık bnde 10 hagtalik hamileyim Allah kısmet ederse arası 26 ay olacak bakalım nasıl acak bndeerak ediyorum Allah’ım hayırla sağlıkla kucağımıza akmayi inşallah nasip eder 🥰❤️😘
Ikibebisanne Edafkrt dogumun nasildi canim benimde kizim 9 10 aylikti hamile kaldim suan 37 deyim 2 hafta var doguma hamilelige bagli ritim bozuklugum var korkuyorum sezeryan olacagim
Edafkrt Aynı durum bende de var korkma bende normalde ritim sıkıntısı var Dr söyledigim den dolayı rahat geçti herşey sanki ilkine gmre daha fazla ağrım oldugunu düşünüyorum hala acım var oda 2 ye erken kaldıgım için oldugunu söyledi Dr
Merveay Edafkrt ayy rabbim hayırlı evlat etsin ne kadar vardı arası bende de ritim bozukluğu var çok korkuyorum ya ilkinde çataldan kaldırılıp acil alındığım için hiçbir şey anlamadım da bunda gün vs belli olacağı için stresliyim
minikkusummm Ikibebisanne ayy oglum daha üc aylik henüz düsünmesekte ikinci hamilelikten korkuyorum bende ya
Edafkrt Merveay tam 1.5 yaş var aralarında bende çok streslitdim ama korktugım gibi olmadı hep sordular iyimisin diye kötüyüm dedigimde sakinleştirdi hep