Merveay Hifa1161 hifa merhaba sezeryan yerin acıyor mu ya merak ediyorum karnım büyüyor be sezeryan yerimden korkuyorum açıkçası ben de kızım 20 aylık şuan planlı bi gebelikte değil korkuyorum da böyle işte
iremdanis melekzehra merhaba melek hanım benim kızım 10 aylık 5 haftalık hamileyim “ilki sezeryan oldu napıcaö bilmiyorum bir iletişime geçelim sizinle :) 05425389678
3babymom Allah hepinizin yardımcısı olsun ben daha arası az diyodum ilk çocuğumla ikincinin arası 4 yaş ikisi de sezeryan smdi 3. Gebeliğim 12 haftadayim bı da sezeryan olucak ama ikinci ile arası 7 yıl oluyo çok sukur
Cansuadaa Ikibebisanne ben dogum yaptigim zaman kizim 2 bucuk yasinda olacak ve cok korkuyorum arasi yakin diye ikisinin
Tubam Cansuadaa hiç korkmayın benim çocuklarımın yaş aralığıda 2 yıl inanın ikinci sezeryan daha kolay oluyo çünkü sinirler yok artık hiçbirşey hissdilmiyo
3babymom Korkmayın çevremde 40 i çıkıp hamile kalanlar bile gördüm sezeryan di tekrar bişe olmadı Dr kontrollerinizi ihmal etmeyin inşallah bişey olmaz sağ salim geçer
Erol Ikibebisanne 10 nisanda bir oglum oldu şimdi 10 15 Nisan arası bir oglum daha olacak biri bir yaşına girdiği an diger doğuyor ve yardım edenim de yok sadece eşim oda işten geldiginde uyursa da asla uyanmaz gece yine iş başında olan ben olacam
Hifa1161 Merveay merhaba yok şuan üç aylık normal çok nadir sızı olur ya üşüttüğümüzde falan öyle oluyor ama arkadasımda benımle aynı durumda ve suan bes bucuk aylık hamile ondada öyle şiddetli bir ağrı yok Allah sabrını kolaylığını veriyor ya çok öok daha erken hamile kalanlar var öyle düşünelim
Merveay Merveay Hifa1161 yani evet çok haklısın benimde 3 aylık rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin canım