tugbaacng Cemreninannesiii Melek3447 pelince34 __Cansu__ Smyye1B Kilaflarinmucizesi BabyZongur_14 Denizlena Rumeysa26 HavvaZ vbvy1 Oznur35 SedanurMs Eelliiffnnuurr Gkcee Beno Msa97 MMmerve_ bernars Kaanmoms Tugba_36 Yigit-and-mother Haticecebrail karat Happyelf kubraaa2344 Esraazengin hkrks Withbaby Gizemass zeynepbali fatmakoken1_ Merve_bolat Mrvsdt Ezgi07102021 Esma2312 anonimgelin Nurcaniko44 sewdaergin Anneoluyorummmm Klcaysgl demirrleydi_ Mervissss Tgbergll grbt55 Ceydahisir NezihaB38 Ferda_33 Busra_06 Tugbayknmz Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize kızlar ❤🙏🏻🧿
Yasecer tugbaacng son 1☺️Dua edin kızlar çarşamba sezeryan olucam darısı başınıza Allah güzel sağlklı doğumlar nasip etsin
tugbaacng Ecrin_36 evet neden sordunuz? 3 4 gündür sol ayağım acıyor sanki topuk dikeni var gibi, ama değil. Ayağımın sol bilek kısmında şişlik var ayağa kalkınca batıyor..
Kbra26 65 gün kaldı ama heran gelebilecek gibi hissediyorum ayakta duramıyorum korkudan sürekli assa baskı normal mi sizce
tugbaacng Kbra26 normal canım.. bebek iyice büyüdüğü için baskı yapıyor, hafta ilerledikçe baskı hissi de artıyor
Bgmk tugbaacng 37+0 son 21 gün 🙈 doğum korkusu bi geliyor bi gidiyor açıkçası. Bi yandan artık ağırlaştım kucağıma almak istiyorum bi Yandan ilk çocuğum olduğu İçin bilinmezlik korkutuyor. Gün sonunda hayırlısıyla sağsalim gelsin de başka birşey istemiyorum diyip geçiyorum 😅
tugbaacng Bgmk ben de çok ağırlaştığım için bi an önce doğurmak istiyorum. Sonra bebiş tekmeyi bi koyuyor, çıkacak gibi oluyor.. aman diyorum ben bunu nasıl doğurcam 😂😂😂
tugbaacng tugce_ctnky03 34+5de çok iyiydim hiçbir şeyim yoktu. 35. Haftaya girdiğim gün yatakta sağdan sola dönemedim, o kadar ağrım vardı ki.. birden bebek baskı yapmaya başladı sanki. 1 gecede o hale geldiğime inanamıştım..
Muriahmet 37+2 😁 19 gün kaldı diyor bakalım paşam ne zaman gelecek hayırlısıyla Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşaAllah ☺️😘
tugbaacng Muriahmet amin inşallah. Benim de maksimum 15 günüm kaldı, kendi gelmezse suni sancıyla doğuma alıcak doktorum…
Azqr_sevval59 SerraveAnnesii benımde 39+5 son 2 gün beş agrıları kasık agrıları öldürüyor ama kızçemin gelmeye niyeti yok 🤭🧿❤️
SerraveAnnesii Azqr_sevval59 Benimde hafif hafif arada yokluyor bel ağrısı kasık ağrısı ama başka da bir belirti yok sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻 🤍 bakalım önce kim doğuracak 🥲😀