Merv_cnl tugbaacng bende 37 oldum bugün. Kontrol var sabaha ikinci ve sezaryen olacak 30una gün verdi ama bi umut bir hafta erkene çekse diye bekliyorum ağrılar sancılan batmalar 🤦🏻♀️ Kolaylıklar diliyorum hepimize
tugbaacng Merv_cnl benimki de doğuramazsan suni sancıyla 30unda doğurtucam dedi. Ben de ileri alsa diyorum korkudan, siz de erkene çekse diyosunuz ☺️☺️ gerçekten hafta ilerledikçe insan ağırlaşıyor Allah yardımcımız olsun 🌺
tugbaacng Cemreninannesiii Melek3447 pelince34 __Cansu__ Smyye1B Kilaflarinmucizesi BabyZongur_14 Denizlena Rumeysa26 HavvaZ vbvy1 Oznur35 SedanurMs Eelliiffnnuurr Gkcee Beno Msa97 MMmerve_ bernars Kaanmoms Tugba_36 Yigit-and-mother Haticecebrail karat Happyelf kubraaa2344 Esraazengin hkrks Withbaby Gizemass zeynepbali fatmakoken1_ Merve_bolat Mrvsdt Ezgi07102021 Esma2312 anonimgelin Nurcaniko44 sewdaergin Anneoluyorummmm Klcaysgl demirrleydi_ Mervissss Tgbergll grbt55 Ceydahisir NezihaB38 Ferda_33 Busra_06 Tugbayknmz Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize kızlar ❤🙏🏻🧿
Bendiyebiri Haftadan merhaba🥴 son 14 diyor bakalım sabah kontrole gidicem çatı muayenesi olacak umarım herşey yolundadır 🌸🤍
tugbaacng Bendiyebiri daha önceki kontrollerinizde çatı muayenesi olmuş muydunuz? 36. Haftada olmadım, bu hafta kontrole gittiğimde 37+6 olmuş olucam muhtemelen çatı muayenesi olucam diye düşünüyorum.
tugbaacng Minikbirkalp evet kesinlikle. Eşim askerdeyken de 99a düştükten sonra çok çabuk geçmişti. Hamileliğimde de kesin öyle olur dedim, gerçekten de 99dan sonrası aşırı hızlı geçti 😂
Hlt-seyma21 tugbaacng son 47 ama zaman geçmiyor 😢😢😢😢 bir an önce kavuşsam doğursam başka bir şey istemiyorum sağlıkla gelsin şu zaman geçsin çok sabırsızım
tugbaacng Hlt-seyma21 geçer canım 47lere nasıl geldin bi düşün.. amin sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏🏻🙏🏻
Imasleeper Aysegul3418 hiç korkum yok inanır mısın bi an önce doğuma girmek istiyorum artık hamilelik beni bitirdi :(
Aysegul3418 Imasleeper kiz daha erken zamaninda saglicakla alirsin ins kucagina canim premeture bebek daha cok ugrastriyor zor oluyor
Afro-dit tugbaacng şuan 36+6 olduk bal kızım ile… 29 gün kaldı ama sezeryan olacagi için daha erken Rabbım cümlemizi hayırlı sağlıklı yavrularımıza kavuşmayı kucağımıza almayı nasip etsin 🤲💕