tugbaacng Cemreninannesiii Melek3447 pelince34 __Cansu__ Smyye1B Kilaflarinmucizesi BabyZongur_14 Denizlena Rumeysa26 HavvaZ vbvy1 Oznur35 SedanurMs Eelliiffnnuurr Gkcee Beno Msa97 MMmerve_ bernars Kaanmoms Tugba_36 Yigit-and-mother Haticecebrail karat Happyelf kubraaa2344 Esraazengin hkrks Withbaby Gizemass zeynepbali fatmakoken1_ Merve_bolat Mrvsdt Ezgi07102021 Esma2312 anonimgelin Nurcaniko44 sewdaergin Anneoluyorummmm Klcaysgl demirrleydi_ Mervissss Tgbergll grbt55 Ceydahisir NezihaB38 Ferda_33 Busra_06 Tugbayknmz Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin hepimize kızlar ❤🙏🏻🧿
Limonzeytin tugbaacng Allah yakın zamanda doğum yapacaklara sağlıklıca kolayca doğum nasip etsin benim gibi 160 gün gibi süresi kalanlarında başına kolay sağlıklı zamanında doğumlar nasip olsun 😊😊🤲🌷
clkklc tugbaacng bebeğimin başı normal doğum için uygun fakat omuz ve bel çevresi küçük bir ihtimal de olsa “omuz takılması” durumu yaratabilirmiş çünkü biraz tombuluz bu yüzden sezaryene döndük.
seri4270 tugbaacng inanki Bende aynıydım bir de panik atak var hepsinden korkardım ufak ağrım olsa bile sanki Dünyanın sonuymuş gibi ağlardım felan ama annelik başka Rabbim bir cesaret veriyor herşey olup bitiyor 🌸
tugbaacng seri4270 inşallah ben de her şey olup bitti diyebilirim çok endişeliyim. Sancım ne zaman tutar, hastaneye hemen gidebilir miyim, kaç saat sancı çeker ne sürede doğururum. Sorular sorularr 😒😂