Gozde1909 Bukiiiiiiii selam ya yedınmı içime dert oldu 🙏🙏 bende yıyorum bole okadar ısteklı ıstedınki ye lutfen içinde kalmasın en azından birkere 🙏🙏😍🥰
[silindi] Bukiiiiiiii 6 aylık hamileyim ayda iki kez yiyorum Bir zararı olacağını da zannetmiyorum ya yediğimiz herşey zararlı ona kalırsa ye gitsin canım nolcak 🥰
irem-Dora Bukiiiiiiii canım eşine bu videoyu izlet, sen yerken onun da içi rahat etsin. Videonun ortasına kadar izlet ama, benimki sonuna kadar izledi şimdi telefonuma taktı. Karnından uzak tut, gece yanına alma diye dolanıyor 🤭😂
Bukiiiiiiii irem-Dora ya kuzum com teşekkür ederum izlettim sinunda inandi ya valla yoksa izin vermiyordu cok sagol kuzum ❤🙏🙏🙏
Estrella Bukiiiiiiii kız niye işkence ediyorsun kendine. Bu hafta Doktor randevusu dönüşü yemeyi planlıyorum ben de😂 çok sık olmadığı sürece bir şey olmaz hamileyiz sonuçta canımız çekiyor
Annecikkkkkk Bukiiiiiiii maalesef benimde en sevdiğim şeylerden biri 9 ayımda 2 kerecik yedim. Evet yemek iyi değil ama hamilelik sürecinde 1-2 tane inş. Zarar vermez. Çok çok canınız istiyorsa bi kaçamak yapın, ama mümkünse devamı gelmesin. Çünkü gerçekten zararlı…
Mrv135 Bukiiiiiiii Benimki de vermiyordu sonra mide bulantılarım başlayıpta açlıktan ağlayınca kendisi soruyordu ne yemeye götüreyim seni? Hamburger? Dürüm? Pizza? diye sormaya başladı 😂
Reyhandemirbasaran Bukiiiiiiii canim bunu bir izle istersen. bu doktorun videolarina bakıyorum genelde ben.
Bukiiiiiiii Reyhandemirbasaran Ya cok teşekkür ederim canim cok guzel bir bilgi edindim ve icim cok rahatladi ya cok sahol canim❤🙏
Zisanince Bukiiiiiiii calla cankm ilk gebeliğimde herşeye dikkat ettim bebeğim ağır kalp hastası doğdu demekki ALLAH tan yiyom sigara da kullanıyorum bu hamileliğimde az az içiyorum canım çektikçe canın çekiyorsa ye
Dark Bukiiiiiiii doktorum 1 kere yemek için onay vermişti. Ama mayonez yeme demişti. Çoğu pastörize olmuyor