Eda_Esen Bukiiiiiiii ben dışarda değil ama marketten köfte burgeri alıp evde kendim yapıp yedim merkeze uzak olduğumuz İçin
Astral Bukiiiiiiii ayol bu kadar sıkma kendini ye hiçbirşey olmaz Prof bi doktordan dinlemiştim haftada bir kere fastfood yemenin hiçbir zararı yokmuş ben haftada bir yemedim ama 38 deyim şu zamana kadar ortalamaya vurunca ayda 2 kere yemişimdir
bkts Bukiiiiiiii yedigimiz seylerin yarisi sagliksiz zaten 😅 sebze meyve bile organik degil ki dogru durust o yuzden boyle seylere cok takilmayin, caninizin cektiklerini yiyin, bazi yasakli seyler var tabiki ama tavuk burgerden bi sey olmaz her gun yemiyorsunuz sonucta ayda bir makul bir sayi bence
Withbaby Bende aynı siz gibi kokusu burnuma geliyordu canım ne zaman istersede yedim kolada içtim çiğköfte tantunide yedim Allahın izni ile sağlıklıca doğar inşallah bebeklerimiz 🌸
okuyor Bukiiiiiiii gebelik tansiyonum olduğu için tuz tüketmemem gerek dışardan yiyemiyorum. Dün canım burger King çekti. Evde kendim yapıp yedim. Çok da güzeldi. Youtubeda refikanin kanalında tarifi var. Burger King refika yazın çıkar.
Buseyllzr Bukiiiiiiii daha bugün yedim başından beri de yiyorum bayılıyorum o hamburgere bişey olmaz canım☺️
Ezgi07102021 Ben 26. Haftayi bitirdim valla yedim hic kendimi kismadim zaten normalde de severim hamburger, pizza bu donemde de canim istedikce yedim
EsraYsf Bukiiiiiiii valla canim ben 8 aylik hamisim 8 aya kadar surekli her ay yemisimdir yani çok şükür birsey olmadi yani haftada 3 4 kez yiyenler için evet abartı ama ara sıradan birsey olmaz nefis sonuçta.. Bir alkol vs değil onun içindeki et de bebege faydalı 🥰😁
Sinemmmmm58 Bukiiiiiiii ya hasta degilsinjz hamilesinjz sadece bu kadar niye kisitliyosnuz kendinizi gercekten ben anlamiyorum🤦♀️ 2. Hamileligim ilkinde de nerdeysr ayfa 1 2 yiyoduk simdide oyleyiz cok sukur kizimda hicbir problem yok
Biroglanannesiii Bukiiiiiiii Valla ye kuzum Bende canım istedi mi Mc donalds yerim ben onun hastasıyım pizzada istedi mi yerim hergün mü yiyorsun sonuçta hamilesin canın ister sorun olmaz Ben Amerika’da yaşıyorum Burda haftada 3 4 kere yiyenler var günlük rutin bağımlısı olanlarda çocukları da maşallah sapasağlam çok pimpirik olmaktan çocuğu da hastalık hastası yapıyoruz zaten 😂
MissBus Bukiiiiiiii valla o kadar günler aç susuz yattım ki 1. Trimesterda. Şimdi yeter ki canım istesin herşeyi yiyorum :). Bir kaç kez pizza, bir kaç kez pide, bir kaç kez lahmacun, bir kaç kez çip köfte, hamburger menü. Yani yedim :) yiyeceğim de :)))
mekutlu12 Bukiiiiiiii ayda bir falan yedim bende en sevdiğim şeylerdendi o yüzden. Çok canın çekince hamilesin sonuçta tutmak daha zor oluyo ama koladan mümkün olduğunca uzak durdum menünün yanında başka içecekler aldım