Astral Nrzorlu genelde 37. Haftadan sonra bakılıyo canım zaten söylüyor doktor haftaya çatı muayenesi yapıcam diye
Astral Erol dün gece bi kaç kere uykumdan uyandım düzensiz sancılardan ama yalancı sancılardı ilk defa rahatsız edecek kadar ağırdı
Cicilibicili Astral hiç belli olmuyor. Bana da gün vermişti işte son kontroldü 2 gün geçince sancılanmıştım. Yoksa kendi başlatıcaktı. Sen tetiklemek için egzersiz falan yap mutlaka
Astral Cicilibicili pilates yapıyorum hurma yiyorum bide sıcak duş sabah akşam başkada bişey yapamıyorum yürüyüşe başlıcaktım havalar bozdu kaldı öyle 😏
Zehrakhr Astral hayır hala bekliyorum bi çok kadınsa görülüyormuş hatta artık doğsun diye yalvarıyorum yapmadığım şey kalmadı adaçayı hint yağı squat pilates koşu yürüyüş halı silme 😂
Cicilibicili Astral doktorumun bana söylediği şeyleri yazayım öneri olarak. Göğüs ucu masajı özellikle ucunu çekip bırakmak. Bir de tuvalete oturma pozisyonunda ayaklarınızla yaylanma hareketi
Astral Zehrakhr değil ama yaklaştığını işaret eden bi durum ilk defa duydum nişandan sonra bu kadar uzun süre beklendiğini
twobabymommas Astral Benim 38+5te nişanım gelmişti 38+6da hastaneye gittim yatışım yapıldı 3 cm açıklık ve suni sancıyla doğumum olmuştu 😊
bbnngg Tospikannesiiiii hamileyken düzenli egzersiz ya da yürüyüş yapmış mıydınız? Anladığım kadarıyla doğumunuz güzel olmuş
Tospikannesiiiii bbnngg 32 hafta aktif çalıştım daha sonra da hareketim evde devam etti 40.hafta da dolap tepelerinde silme işi yapıyordum 🙈 yani bol hareketli bir hamileligim oldu