Buket_dadas Nurgrcn südyenini cıkar ve yerr uczan biraz yada dus al ılıksuyla ve bak göysünün altına kalp masajı yapar gibi elerini birlestir cok hafifden biraz basınc yap afacan rahatsız olsun hareket etsinki sen rahatla
Buket_dadas Nurgrcn evet ama dedigim gibi göyüs altına masaj yp hafif batırarak bebegin pozisyon degistirmesini sagla kuzum
Nurgrcn ressamistanne Kız bende ne yokki. 13 haftalıkken serklaj oldum rahim ağzına dikiş atıldı düşük tehlikem vardı kısalma olmuştu . 34 u görsem diye diye 35 e geldim şimdi 36 37 leri görsek TE doğursam diye gün sayıyorum . 32 de çocuk doğum pozisyonu almıştı benim asaya inmiş değişmez dedi doktor pozisyonuna 2 gündür de bu üst sağ taraf ağrım cikti
asellmom Nurgrcn ahh canım o sıkıntıdan çok dertliyim 37. Haftadayım şuan sırf o yüzden tıka basa yemiyorum dahada daralıp batmasın diye bazen sanki bebeğim elini kaburgamda gezdiriyor. Özellikle çok oturunca uzanmayınca çok batıyor. Bide benimkinin kafası yukarıda iğne gibi batıyor kafası kaburgama eğilince kalkınca tuvalette bile hafif eğilemiyorum çok zor gerçekten
Nurgrcn asellmom gülemiyorum şuan dönerken hafif eğilirken bile bıçak yarası gibi aynı yermi acaba ya benim sadece tek tarafta oluyo bu çocuğun başı assada üstelik ayakları bu kadar rahatsız edebilir mi ya elimle yumuşatmaya çalışıyorum yok olmuyor sen kaçıncı haftadan beri böyle sin
Villanelle Ya oradaki ağrı biraz tehlikeli aslında biliyor musun? Karaciğer bölgesindeki ağrı bazen preeklampsi belirtisi oluyor. Ödem durumuna, tansiyonlariniza dikkat edin. 14 9 çıkıyorsa acil hastaneye gidin
Nurgrcn asellmom Doktora gittim az önce sancım çıktı ciğer geliştirici ilaç verdi 2 güne geçmezse doğum dedi