Nurgrcn Kız benim sağ göğsümun altı ağrıyor yaa Karnımın en üst kısmı yani nefesde aldırmıyor harekette ettirmiyo egilemiyorum bıçak gibi üst kısım aciyo bu nerden çıktı simdiiiiii bilgilendirelim kızlar acil 🥺
ressamistanne Nurgrcn karnımın üst tarafı benim de öyle oluyor arada tuvalete otururken bile batıyor. Bende 35deyim bekliyim şurda
AyseMehmett Nurgrcn aynısı bana da oluyor bende 35+2deyim iki gün önce doktora sordum bebek çok yukarda kaburgana batıyo olabilir dedi ama benim rahmim kalp şeklinde sizinkinin sebebi farklı olabilir
Nese86 Nurgrcn Bendede olmuştu Bebegin ayakları o bolgedeyse daha da çok oluyor.Bende birde gouslerimin altind böyle deri yirtiliyor şeklinde ağrılardan vardı çok çekmiştimALLAH yardımcınız olsun.
Nurgrcn Hkra kız ben sağ göğsümun altında ağrı var diye mesaj attım adama bana göğüs hastalarına git geçmezse.demis kız ben karnımın üstünü kast ettim cidden put gibiyim ne ayakta durabiliyorum ne yatabiliyorum
Nurgrcn ressamistanne ayyy tuvalet te ufacık bı zorlama yapamıyorum inanır mısın tepeden batiyo bıçak gibi
Nurgrcn AyseMehmett kız benim bebem asagida biraz ona rağmen mi olur bu bilmiyorum kimisi ayağı diyo ben cidden ağlicem o derece nefes aldirmiyo
ressamistanne Nurgrcn benim de öyle aynen. Ama çok çok uzun sürmüyor özellikle akşamları oluyor kazık sokmuş gibi
Nurgrcn AyseMehmett kız manyak adam benim sağ göğüs altı deyince adam başka şey anladı heralde geçmezse yarına gitcem kadın doğuma bugün sabah olurmu bee
Nurgrcn ressamistanne kizz benum dünde vardı da bu kadar rahatsız etmiyodu bugün evde islendim az ondammi oldu anlamadım şuan gel alalım senin bebem sağlıklı dese yatakoycem inan
AyseMehmett Nurgrcn aaa o kadarsa gidin kesinlikle benim geçiyor çünkü bi de ben söyle bi çözüm buldum eğer cidden oğluşumsa o canımı yakan okşaya okşaya aşağı ittiriyorum kaburgamdan bi süre sonra şekil değişiyo 😂
ressamistanne Nurgrcn ay öyle deme 2 hafta daha dursunlar :) ben böyle komuşa konuşa 32.haftada erken doğum riskiyle hastanede yattım 35 e kadar geldim azcık da gideyim ya 😪😪😪
Buket_dadas Nurgrcn askm sırsına masaj yaptır iy geliyor az da olsa bebek baskı yapıyor ondan oluyor cnm rabim biran önce kurtarsın o acıdan cok cektim ben onu