Aysesinan23 Reisezg o zaman bundan sonra bende o umutla lavaboya gideyim 🤣 hiç belirtim yok doğuma dair . Gören diyor karnın aşağı inmiş bi kaç güne doğurursun. Ama bende ne ağrı ne sancı ne su gelmesi hiç bişey yok
Esrabozkurtt Reisezg ay Allahım bize hayırlı doğumlar nasip etsin şu an pilates topunun üzerinde zıplıyorum haydi kızlar dua zinciri totem ne gerekiyorsa yapalım 😂😂
Reisezg Esrabozkurtt bende her gün 15 dk en az plates topu üstünde bişeyler yapıyorum kendimce umarım faydasını görürüm🤓
Aysesinan23 Esrabozkurtt doktorum geçen hafta günlük 1 saat yürüyüş yap 1 bardak adaçayı iç 5 adet hac hurması ye günlük sıcak duş al dedi . Hepsini 1 haftadır yapıyorum hala tık yok . İstanbuldayım dışarısı karlı diye apartmanda 7. Katta oturuyorum asansörle aşağı inip hergün 7. Kata yürüyerek merdiven çıkıyorum inşallah tez vakitte doğururum
Durununannesi46 Reisezg 38+1 olan tüm belirtilerim de gitti 1-2 gündür çok az kasılmam var 😅 sanırım 40a kadar kalacak benim kız yerini sevdi 😀 yarın kontrolümüz var bakalım, en son yarım santim açık var demişti ultrasonda
Poyrazinannesi01 Htcgny68 Bn 3 güne bir gittigün için randevu alamadim ondan dolayı hastaneye kadar gittim geri glfim
Durununannesi46 Reisezg öyle söyledi doktorum gösterdi hatta beyaz ince bi çizgiydi yarım santim civarı açılma dedi 36da ve 37de. Doğum anına kadar çatı muayenesi yapmıyor doktorum
Aysesinan23 Reisezg toplu duaya mı oturalim ne yapalım da gelsin bebişler. Havalar soğudu yerleri sıcak diye çıkmak istemiyorlar
Bahar_mehmet Reisezg 38+1 haftalığım oğluşuma bugün kontrole gittiğimde çatı muayenesi oldum dar dedi doktor sezaryen olursun dedi beklemene gerek yok dedi bugün ol dedi bende günüm varken beklemek istiyorum sizce ne yapmalıyım 🙁
defneveannesiii Reisezg 38+5 olduk gelen giden yok. Beklemek çol zormuş gerçekten. Son günler geçmiyor 🥺🥺
Reisezg defneveannesiii aynıyız bana geçiyo hatta hiç doğurasım yok gibi sancıyı bilmediğim için nası bişey merak etmiyorum😂😂😂😂
Aysesinan23 Burdaki herkes nerdeyse aynı haftada doğuracak. Hepimizi rabbim bi sancıca kurtarsın sağ salim kucağımıza alalım inşallah . Rabbim tüm evlât isteyenlere evlat hasreti çekenlere de tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ❤❤❤