Limonzeytin Dilek1001 Kaç haftalıksınız? Ben ilk baştan 13 haftaya kadar o genesis kullandım doktorum pahalı ilaçlar boşuna para verme dedi devletn karşıladıklarını verdi onlara geçtim. Bulantı falan yapmaz tok karnınıza içeceksnz zaten günde 1kez .
busey_42 Dilek1001 ben devit3 bugün başladım günde 5 damla. Diğerini bilmiyorum birde demir hapı kullanıyorum birde decavit
Dilek1001 yagmur_s bende Perşembe 12+3 de kıza benziyor dedi bacak arasına bakti çıkıntı yoktu hiç bakalım 14. Haftada sonuç almaya gittiğimde bu doktora da sorcam ne dicek
yagmur_s Dilek1001 kızlar biraz daha geç belli ediyormuş sanırım. Doğru pozisyon olunca erkek kolay belli oluyor. Hayırlısı olsun Allah gönlünüze göre versin.
Yasemen16 Dilek1001 bende kullandım ama vitamin çok büyüktü içemedim başka vitaminle değiştirdi doktorum 🐣😇
Gizemkzgn Dilek1001 ben de bir buçuk aydır kullanıyorum. Zaten çikolata renginde, kokusu da çikolata gibi, o yüzden midemi hiç bulandırmadı benim 🤗
serpilctn Dilek1001 ben donavit gravidanza diye bi ilaç kullanıyorum vitamin ilacı en baştan beri bunu bilmiyorum
ikimelekannesii22 Dilek1001 aynıları bendede var hap bulantı yapmıyor. Damlaya bugun baslıcam kaç damla içiyorsunuz acaba