Halime0638 Kudrett yoo şükürler olsun sütüm var yetiyor gayet ☺️ o kadar sigarayi birakamayanlar zararlı şeylerden vazgecemeyenler var ben yiyecek konusunda kendimi hic kisitlamadim herseyi yedim ictim fazlasi zarar tabi sadece bitki caylarindan zararli olacak baharatlardan kaçındım
Halime0638 Kudrett en iyi kendin ayarlarsin bu yüzden neyden ne kadar yemen gerektiğini bildiğin 2 canliyim diye abartmadigin sürece ye iç Rabbim sağlıkla kavustursun 🦋
Cennet-Kokulum Kudrett İçiyorum valla😃 her akşam yemekte 1 bardak normalde çok kola içen biriyim ama şuan çok içmemeye özen gösteriyorum
Deniz93 Kudrett ben danışmadan kendisi açıklama yapmıştı. Kesınlıkle yasak diye. Ama ben zaten kendim içmiyordum gebelık öncesi de
Deletedmom727271 Ben ilk hamileliğimde de içtim canım istedikçe şimdide içiyorum bir bardağı geçmeyecek şekilde. Doktoruma sormuştum fazlası elbette zararlı. Bir bardak içebilirsiniz 😊
Kudrett Deletedmom727271 günde 1 bardak mı serbest dedi ben açıkçası içme der diye korkuyorum ve soramıyorum 😊
FatmaNur_27 Kudrett canım çok çekerse bir bardak içiyorum 6 aylık olduk toplasan 4 bardak icmemisimdir
Kudrett FatmaNur_27 ben sadece ilk öğrendiğim hafta içmedim ondan sonra 2 günde bir canım çok istedi hep ve içerimde 🙈😊
Biroglanannesiii Kudrett Canım bende yemeklerde biraz içiyorum korkma bişey olmaz benim teyzem doğuma kadar günde 1 litre 1 buçuk litre içiyordu aşeriyordu sapasağlam bişey olmadı :)
Kudrett Biroglanannesiii çok mutlu oldum anlatamam yani ama benimki eşermekten öte mideme çok iyi geliyor 😊 ama bu dediğin beni çok mutlu etti 😊 miniğe zarar gelsin istemeyiz tabiki de
Kbraa1221 Kudrett bana ilk doktorum bulantıların için günlük bir teneke kola içebilirsin demişti, hatta duyan herkes nasıl yani falan dedi ne kadar doğru ne kadar yanlış bilemem ama🤣🤣 32. Haftamdayım canım ne zaman isterse içerim☺️