Busraaydiiin1 Büşra hanım yazdıklarımı ı okuyamadınız sanırım Acilden bahsetmiyorum hiç de bahsetmedim. Doktorları bir nebze anlamak adına eğer Antalya’da yaşıyorsanız 1 gününüz varsa sizi eğitim araştırma hastanesine davet ediyorum. 1 gününüzü benimle geçirebilir misiniz?
Ve işte tam olarak anlatmak istediğim bu sabırla bu şekilde hastalara cevap veriliyor 5 dakikada bakılmasını istedikleri hasta sizin gibi söylediklerimizi anlayamayan sadece kendi düşüncesini dile getiren tamamen kapalı bir zihniyet.
Bu tabularınızı kırmak İçin gerçeği görmek için istediğiniz poliklinikte beraber 1 gün geçirelim eğer 2 saatten fazla kalabilirseniz sizi gerçekten tebrik ederim.
Ve şuan o arkasından konuştuğunuz nefretle bahsettiğiniz doktorlara öyle muhtaç olacaksınız ki özellikle doğumda ve doğumdan sonra çocuğunuzu kucağınıza aldığınız da bu sözlerimi tekrar hatırlayacaksınız. Bu sözümü hiç unutmayın!
70 yaşında bi adam oğlumu kurtardın diye daha 25 yaşındaki bi doktorun teşekkür ve minnet için elini öpmeye çalışırken doktor amcanın elini öptü ve o benim de kardeşim dedi. Bu gibi bir çok olayı hiç görmediniz hiç duymadınız. Yani hastane sadece sizin randevularınızın iptal edildiği bi yer değil! Anlatamayacağım İçin gelip görmenizi isterim.