Merhaba anneler 6 saat oldu sezaryen doğum yapalı zor olmadı oldu bitti sonda falan da acıtmadı sadece ayağa kalkmakta zorlanıyorum şimdilik kalkamadım korkumdan sanırım 😬🥺süt getirmeyr çalışıyoruz hemen gelmedi 😢
Doğum yapalı 6 saat oldu
Sonda ne zaman takıldı birde genel mi oldunuz ameliyatı belden uyuşmada sondayı hissetmedim diyenler var da o yüzden sordum
Shitlem geçmiş olsun sağlıkla büyütün inşallah darısı başımıza 🙏merak etmeyin sütünüz emdikçe artmaya başlayacaktır
Shitlem hemen gelmiyor canım ben bir gün sonra taburcu olduktan sonra akşam evde pompayla sagarak getirdim 😋 zaten ilk başta çok az.geliyor sonra çoğalıyor şuan senin bebeğinin bir çay kaşığı içmesi doymasina yetiyor 🥰 korkma hemen mamaya da başlama göğsünü sık bakalım kahverengi kısmı ucundan açık renk beyaz geliyor mu ki gelicektir pes etme.kendine güven bebekle de ten tene temas yap mutlaka 😍
Sla7723 belden aşağı uyuşmada hissetmiyorsunuz takılırken de odaya çıkınca torba dolunca çıkarırken hissediyorsunuz ama acı falan yok
Nurcanatila6 çok acıdı diyenler var birde ameliyattan sonra alttan kanı temizleme işleminde acı olur mu diyerekten belden uyuşmalıyı düşünmeye başladım bende genel de hissediliyor bunların hepsi diye
@Ozlemynss teşekkür ederim Amin Allah herkesin yardımcısı olsun 🤲🏻
Sla7723 ayyy hayır çok güzel geçti sezeryan doğumum 😍 tavsiye de ederim 🥰
@Nurcanatila6 kalkmakta canım yanıyo , kesi yerinin yanması acıması yatağa geri düşürüyor . Sütü pompayls sağmaya çalışıyorum emiyor ama gelmiyor şimdilik
Nurcanatila6 ne güzel inşallah benim de güzel geçer belden uyuşma mı tercih ettiniz siz ☺️
@Busra2013 evet zormuş meme ucu var büyük geliyo tam alamıyo hatta zar zor alıştırdık tabi ama zorlanıyo
@Aysimam61 odaya geçtikten sonra bastırmadılar yürümek için kaldırdılar ağrım yanmamdan dolayı yattım tekrar denemelerim kalkıp 2 adımı sürüyerek atıp dayanamayıp oturup yatmak 😢