Minikbebek Yenianneyimmm bence gayet iyi ben de ayda 1 kg aldım bir-tek son ay saldım kendimi 4 kg aldım şuan 38+2 günlüğüz 12 kg aldım
Yenianneyimmm Minikbebek ben çok zayıfım 48 kiloydum 51.500 olmuşum bana çok az gibi geldi ama iyiymiş ☺️
Edirefp Yenianneyimmm 77 kilo ile hamile kaldım 90 ile Doğuma girdim bebeğim 16 günlük 80 kiloyum şuan. Kiloyu dert etmeyin Doğumdan sonra gidiyor her türlü
mucizemizibekliyoruzz Yenianneyimmm normaldir canım. Ben 27. Haftamdayım 12 kilo almışım biraz hızlı gidiyorum ama erken doğum riskim var yatıyorum hep evde o yüzdendir
Yenianneyimmm mucizemizibekliyoruzz mucizemizibekliyoruzz sağlık olsun ya bende fazla dışarı çıkamıyorum genelde yatıyorum bide iğne kullanıyorum bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
Samiye 36+4um 20 kilo aldim 🤣 ama kilo olduğunu sanmıyorum hepsinin aşırı odemli vucudum ayaklarim 3 numara birden büyüdü ellerimi hareket ettiremiyorum parmaklarım kıvrılmiyo
Yenianneyimmm Gulo8984 benim ablam da 55 kiloydu her yediğini kusuyordu 45 kilo ile Doğuma gitti çocuğun kilosu da idealdi yani