Elifkc eylulummmm için geniş diyor herkes. Bide normalde topluydum zaten üzerine kilo alınca belli olmadı 😁
Elayfers eylulummmm 12. Haftamdayım bende bir hafta önceye kadar şişkinliğim vardı karnım çıktı sandım bu hafta indi meğer önceki gazmış diyorum ama yine de pantalonlarım olmuyor karın kaslarım resmen yerini yağlanmaya bırakmış gibi oldu 😅
eylulummmm @Mouradi benimde 13 haftalıkken yemekten sonra 5 aylık gibi oluyordu ama fıs indi bir anda ya anlamadım
anneadayiii271 eylulummmm kız bişey olmaz ne kadar geç çıksa o kadar çatlama ihtimalin azalıyor küçük olsun daha iyi 😂
Canpolat eylulummmm şu 2 hafta içinde olanlar oldu 😀 hatta şöyle göstereyim eşimin elini koyduğu fotoğraf 11+5 ikili için giderken ki hiç yoktu karnım o diğeri dün çekildim eşofman ile 🙂
eylulummmm @Elayfers yaaa ayni bende oyle oldum büyüdü dedim şaşırdım sonra geri indi ya gazmis dmeekki :)
Elayfers eylulummmm muhtemelen ben de korkuyordum burada herkes normal demiş bende rahatladım bir nebze göğüsler bile bi ara dokunulmuyo şimdi onlarda yumuşadığı gibi gerginliği bitti mesela :)
eylulummmm @Canpolat aaa çok garip bir anda büyümüş gerçekten heyecanlandim bak belki benimki de öyle olur :)
Gizmaltay eylulummmm benim 27de cıkmıstı sonra bir anda davul gibi oldu iç karnım genişmiş bende cok kafaya takıyordum anlayabiliyorum sizi hatta otobüste yer vermiyorlar diye uyuz oluyordum 😆😆