Emirin_annesi98 Yigit-and-mother günde bir yemek kaşığı pekmez al dedi doktorum birde kan ilacım günde bir defaydi ikiye çıkardı 🥺
Blgn02 Ozlm0916 siz aç karnına mi yoksa tok karninma kullanıyorsunuz hfatdada kaç tane alıyorsunuz bugün doktorum bana da yazdı faydis varmi
Ozlm0916 Blgn02 hergün sabah aç karnına aliyom valla faydasi varmi bilmiyom yarin doktora gidecem soracam o zaman
Busra2013 Yigit-and-mother benimde kanim cok dusuktu 1 defs tek kan serum vurdum iyi geldi ama dahs sonrs yine ayni oldu dogum yaptim kansizlik hals duzelmedi
EdSusam Busra2013 sezeryan oldunuz sanırım. Sonrasında ağrınız cok şiddetli oldu mu?benımde kansızlıgom vardı ilk doğumum cok zor geçti ağrı eşiğim cok düşüktü acaba kansızlıkla bağlantısı olabilir miydi?
mervemacin Yigit-and-mother ben hem Akdeniz anemiyim hem de Demir eksikliği anemisiyim. Kan ve Demir yok denecek kadar az. Doktorumun verdiği vitaminler dışında her sabah aç karnına birer kaşık harnup pekmezi ve üzüm bekmezi içiyorum çok faydasını görüyorum. Bunun yanın sıra bol kırmızı erik kurusu tüketiyorum
Busra2013 Yigit-and-mother hamileliktede hsmilelikten onxede suandada halsizlik istahsizlik surekli uyku hissi kalp atim hizi fln hepsi var
Sennannnamamam1 Yigit-and-mother organik ve şekersiz kara üz<m pekemzi ye hergun 2 kasim bana fayda etti ben cok arasdrdm en cok kan yapan o
Busra2013 EdSusam yok asırı agrıö olmadı normal agrım oldu ılk yuruyuste o kdr suan hersey yapabılıyorum ama sadeve sag tarafım hala yanıyor bugun 9. Gun sag tarafta hafıf kanama olmus ıcten sorun yok dedlet ama korkudsn kımıldamıom
EdSusam Busra2013 aman boşverin işi gücü bide iltihap olayları olunca cok sıkıntı oluyor kalkmayn ağır işe. Ev işi bitmez gerçekten
Busra2013 EdSusam yok annemdeyım ıs vs yapmıyorum ama sag tarafta yanma ıc kanama olmus nolck bılmıyorum