Ipekgulll Irem2veysel benim de bebeğimin boynunda 5 tur kordon dolanması var ama beni bir hafta bekletti bebek küçük diye Çarşamba alacak Allah seninde yardımcın olsun inşAllah
Irem2veysel Ipekgulll amin cnm bnm bebeğin kilosu çok küçük değil ama yine bir kaç gün kuvezde kalır dedi Dr.
Irem2veysel Ipekgulll bebeğime kavustuuummmm kuzlar sezeryan oldum susn ağrı falsn yok sadece hafif bir baş ağrısı var bebeğimde iyi çok şükür 🥰🤲
Ipekgulll Irem2veysel maşAllah kuzum size bebeğin yanında dimi küveze girmedi :) çok şükür 🤗🤗 genel mi oldun yoksa spinal mi
mucizegebelik6 Kuzum kordon dolandığı icin sezeryan yapmaları gerekmez mi suni sancı neden verildi bu senin mi isteğin üzerine oldu. İnsallah saglicakla kucağına al benim bebeğimde de 21. Haftadan beri boynunda kordon var Suan 33+5 iz sezeryan karar verdik zaten.
Irem2veysel mucizegebelik6 cnm bnm ilk normaldi doktor prosedür gereği ilk suni verelim dedi suni verildi kalp atışında yavaşlama vardı 10 dk sonra acil sezeryan e aldılar
Irem2veysel mucizegebelik6 bide cnm benim bebisin 4 kez kordon dolanmış ti bide son hafta hiç kilo almamis ondan sezeryana alındım acil belki senin bebiş kilo aldığı için bekletti Dr.