Ipekgulll Irem2veysel benim de bebeğimin boynunda 5 tur kordon dolanması var ama beni bir hafta bekletti bebek küçük diye Çarşamba alacak Allah seninde yardımcın olsun inşAllah
Irem2veysel Bebeğime kordon dolanmış acil doğum yapicam şuan suni sancı verildi duacı olun lütfen sağlıkla bebeğimi kucağıma alayim
Honeyinci Irem2veysel allah yardimciniz olsun biran önce kavusun insallah. Bu arada doktor kontrolündemi belli oldu kordon dolandigi yoksa bir belirti oldumu 🥺
Busranursahbazz Irem2veysel Rabbım sağlıcakla almayı nasip etsin canım bi avazda kurtulursun inşallah korkma dua et Rabbım yessir oku bol bol canım Rabbım yardım eder inşallah birde belirti verdiği canım kordon dolanması nasılsın anladın acaba ?
N_3637 @Irem2veysel yaaa hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah 🤗🤗 sizden ve bebişten gelecek guzel haberlerinizi bekliyoruz 🤗🤗
esma2197- Allah yardımcın olsun inşallah kolay doğumlar dilerim canım benim sakin kalmaya çalış dakikalar kaldı yavruna kavuşmana 😍 bizi de haberdar et ❤️😍🌹
Irem2veysel Honeyinci doktor kontrolünde belli oldu 1 haftadr hiç kilo almamjs sonrasın da belli oldu
Irem2veysel Busranursahbazz canim hiç anlamadım ama vücudum 1 haftadr aşırı şiş yani ödem buda bebeğime kordon dolanmış kan akışı yavaşlamış bana ödem yapmış dedi doktorum onun haricinde ben anlamadjm doktorum geçen haftaya oranla hiç gram kilo almamjs ve ultrasondan bakınca gördü kordon dolanmış acil doğum dedi