2105_iyiki Arkadaşlar dogum sancısı tam olarak nasıl bişi yada nasıl bşlıo tarif edeblrmsnz? böyle belim regl oldugumdaki gibi bi agrı var birde arada karnıma regl agrısı gibi bir agrı giriyor
ruveyda98 2105_iyiki ilk hafif regl sancıları şeklinde ve aralıklı geliyor sonra sancıların şiddeti artıyor ve sık giriyor
Zisanince 2105_iyiki tamam odur tam olarak belden ve karnın alt kısmından başlar dakikalarını say düzenli mi diye kaç dakikada bir diye
Zisanince 2105_iyiki ama sancın başladıysa bir güne doğurursun doktora git çocuk yola girer ALLAH korusun
Zehraspl 2105_iyiki carsamba sezeyanin varsa riske atma canim benimde eprsembe gunu var sezeryanim doktorum son haftanda eger sancin olursa riske atma acile git nstye baglasinlar demisti
Merve_kml Geceden beri bende aynı çekiyorum bel agrım sabit ve baya var karnımda sanki gaz sancısı gibi bir ağrı var geceden ber büyük abdest varmış gibi tuvalete gidiyorum sancımı anlamıyorumda
2105_iyiki Merve_kml çarşamba 8.30 da hastanede olucam bkalm o zamana kadar sancılarmla idare etcem suyum nişanım sancım dayanlmaz hale glmezse tabi
2105_iyiki Zehraspl gittim canım doktora çarşamba sabahı gel sancılarn dayanlmaz boyuta gelrse ara beni dedi