Gamze_akgunn 5 ay ful kusmalı geçti halada günde 2 kere kusuyorum ilaç kullandım bu süreçte 6 kılo verdim hamile kaldığım kiloya çıktım yeni 58 kiloyum bebeğim 920 gram . Ben gibi olanlar varmı
Yagmurak5 Gamze_akgunn ben kiloda almadım kiloda vermedim sabit gidiyorum ama bebeğin kilosuyla alakası yok dedi doktorum sorun değilmiş yani :)
Dilhunizade Gamze_akgunn ben ilk gebeligimde oyleydim 75 ile gebe kalip 70e kadar dusmustum ilk ay bulantilardan dolayi sonra zaten bulantilar hep oldu ve hic kilo alamadim bebegim aliyordu sadeece ve doguma girecegim gun yine tartilmistim ve 75 oldugumu gordum yani 40.haftada sadece 5 kilo almistim ve 3200 gram dogdu oglum.
Ezgiecakmakoglu Gamze_akgunn hiç takmayın kafanıza, annem 57 kilo ile hamile kalıp kardeşimi 58 kilo doğurmuş ve kardeşim 3500 kilo imiş
Burcukorkmazkaya Yagmurak5 bende öyle ne aldım ne verdim aynıyız 26 haftalığız şuan ve çok şükür kızımın gelişimi de gayet güzel gidiyor dedi doktor
Yagmurak5 Burcukorkmazkaya daha iyi iste :) ilk gebeliğimde de sadece 4 kilo almıştım çocuğum 3300 doğdu 3150 ile hastaneden ciktik sütümde çoktu vücudumda 2 ay sürmedi eski haline gelmesi çok daha sağlıklı kilo almaman sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah
Nessozz Gamze_akgunn 29 haftalıkta 920 gr biraz düşük gibi geldi bana doktorun normal dediyse normaldir canım. Asıl bu haftalardan sonra başlıyorlar kilo almaya. Bebeğin için faydalı ağır olmayan şeyler tüketmeye çalış. Sağlıkla kucağına al yavrunu 🌸
Mrv58 Gamze_akgunn bebeğin gelişimi iyise sknti olmaz bnde 7 kilo verdim ama hiç kusmadim etmedim o halde verdim şu an doğuma 10 gün kaldı bı sknti yok şükür bebek gelisiminde
Gamze_akgunn Naneliayran benim günlük 10 kusma oluyodu kız yrdirmiyoduki su içsem kusuypdum nasıl alım
Esenkaplan Gamze_akgunn bende öyleyim 58dim hamile oldugumu öğrendiğimde 53 e dustum ilerleyen zamanlarda 35 haftanın içindeyim 59.5 kiloyum
Burcukorkmazkaya Yagmurak5 çok şükür öyle tabi ki bende ilk kızım da 8 kilo aldım. Doğumdan 3 gün sonra hamile kaldığım kiloya düşmüştüm bile 😊
Nilist Ben 30 uncu haftadayım. 10 kilo aldım 🙈 62 kiloyum. Bebişim 1250 gr. 5 kilo daha alırım sanırım 😃 Sağlıklı olsunda gider kilolar. Kızımda 62 ile doğuma gitmiştim 8 sene önce.
Esenkaplan Gamze_akgunn haftasına gore biraz az ama dr onemli degil diyor çünkü kilo genetik bi durum bende zayif ve minyonum esim oyle bende zayif dogmusum sizin bebek kac kg
izobellaaa-_- Gamze_akgunn 10 haftalık 5 kilo aldım kusma bulanma hiç olmadı ekstra iştah var ne yapacaksam 🐣🥲🥺😂
Gamze_akgunn izobellaaa-_- ne güzel valla şükret gerçekten ölüm gbi günler geçirdim serumlu hastaneli hala toplamamadım sağlıklı beslem tadını çıkar hamileliğin
izobellaaa-_- Gamze_akgunn evet canım şükür iyi sadece uyku var zaten akşama kadar tekim kömüş gibi uyuyorum darısı sana🐣