selenaras MerveBozkurt- aynı ilaç fitil olarakta kullanıyor ağızdan da kullanılıyor. ağızdan alındığında uyku hali sersemlik mide bulantısı yapanlar fitil olarak kullanmayı tercih ediyor☺️
selinbirincisezen Meri3220 ağızdan al dedi sadece döndü de şimdi zaten kesildi ya normal akıntım devam ediyor renksiz
Lavanta27 selinbirincisezen düz bağırsağa(popodan🙊) doktor bana öyle dedi vajinada kaşıntı verdiği için birde bende dediğiniz gibi bazen şişlik hiss ediyordum akıntıda baya var akıntıda bazen firilin olduğunu biliuorum ama ayriyyetfen açık sarı gibi bazen şeffaf qkıntı oluyormu sizde mantar falan olsaydı kokusu olurdu ama bende koku yok bildiğin bazen koyu sarıda oluyor korkuyorum kaşıntıda olunca mantar enfeksiyon falnmi diye ama koku yok öyle olunca koku oluyormuş.Bilginiz varmı
selinbirincisezen Lavanta27 ilk defa böyle kullananı duydum. Vajinadan koyunca akıntı oluyor elbette bende en azından oluyor. Şimdi şişlikten ötürü ağızdan al dedi
ayshe54 selinbirincisezen doktor malesef ki acil sezeryana çağırıldı bebeği bile zor gördük sayılır. 2 gün sonra yşne gideceğim soracağım inşaAllah
Vilicanki 3 ay kadar gebelik öncesi 4 hafta kadarda gebelik ilk haftalarda kullandım. Her zaman eldiven ile attım hiç tahriş olmadı kendi kendinizi tahriş etmiş olabilirsiniz istemeden tırnakla falan. Doktor kontrolünde bırakmakta fayda var.
selinbirincisezen Vilicanki tırnağım hiç uzun olmuyor ki tırnak yapsın ellerimş hep yıkar kurularım ondan sonra takarım çok dikkat ettim aslında ama
Limonzeytin selinbirincisezen Doktorunuz ne zaman bırakın derse o zaman bırakın ben 16+6oldum kullanıyorm daha aynı şey bendede vardı düzeldi herşey ama elmde ilaç var kutu bitene kdr kullan dedi doktorum bıraktıracak muhtemelen 1haftalk kapsül kalfı kullanıyorm bakalım.. neden zorluyosunuzkı o kadar karşınıza ayna koyun oturun yere öyle itirin ama kendınızı kasmayın yırtablrsnz vajına girişini yoksa işaret parmağnızı yarıya kadar itirsenz yeterli olur rahim ilacı emiyor zaten skntı olmaz 😊
selinbirincisezen Limonzeytin aslında hiç kasmıyorum hep yaptığım taktığım gibi takıyorum nedense hep taktıktan sonraki ilk idrarımda bu oluyor. Sonra bir daha hiç gelmiyor gün içinde ☹️ Tahriş olmuş olabilir dedi doktorum ağızdan kullan dedii 😭 bitmedi savaşım progestan ile usta kullanıcısı oldum 🙄
FeriDee selinbirincisezen bnde de koyduktan sonra akıntı geliyo ve besbelli ilacın kalanı. İlk zamanlar daha kolay koyuyodum sanki simdi biraz zorlanıyor gibiyim acaba şişlik falan mi var da biz anlamıyoruz
Limonzeytin selinbirincisezen Yanlş anlamaynda ben ilk zamanlar eşime koyduruyodum çnkü ben parmağmla vajına içine hiç elleyemiyodum korkuyodm falan sonra eşm göreve gitti alştm kendm hallediyorum 😁 bnde usta oldm inşalla 1hfta snra bırakırm artk umudum bu yönde😁 15+3te gştmştk kıza benziyor dedi 2hfta snra gidicem kesin söyler herhalde artk. Gerçi haftayada devlete gidicem oradada sorucam bakalm diyecekmi ben 2doktora gdiyorm biri özel biri devlette 😁😁😁😁