Tugbadmr gokcekilic vallahi çatladım burada kalkıp gidin Allah aşkına en olmadı geri dönerseniz evde doğurmaktan iyidir 😂😂😂
Madonna Hayırlı doğumlar canım inşallah saglikli alırsın bebeğini kucağına doktorunun numarası varsa ara bence yoksada acile git bence ne olur ne olmaz ama sanki Nişanin gelmiş gibi
Askpare gokcekilic bence doğum belirtisine benziyor bnmde ilk bebe ama araştrdm böyle gibi oluyormuş inşallah kolay doğumun olsun sağlıkla gelsin minişin🤲🏻 sakın panik ypma kasılmaları say 5 dakıkanın altına düşerse hastaneye gidersin canım 🤍
Tugbadmr Minnosbir_Anne ben geçen pılımı pırtımı topladım gittim 😂 böyle sertleşiyo ağrı başlıyor sonra aniden kendini salıyor normal sancı da böyle başlıyormuş ama daha şiddetli imiş daha hafifi olunca ve düzensiz olunca yalancı sancı deniyormuş 🥲 gittim her şeyi öğrendim geldim bir bir anlattı doktorlar hemşire 😅
PrensesAnnesi- Hemen git hayatım bekleme geliyor seninki heralde al duşunu bi rahatla pedini tak git bakalım ne diyecekler hayırlısı olsun inşAlllaah 🥰
Tugbadmr gokcekilic bakın geçen bir tanesi daha yazmıştı buraya git dedik dedik gitmiş 10 dk doğurmuş nerdeyse evde doğuracakmış 😂 hafi gidin hayırlı bir şekilde kucağınıza alın gelin inşallah çok heyecanlı bize de haber edin🥲
PrensesAnnesi- Allahım sıra bize de gelsin inşşşAllah hayırlısıyla bi doğurabilseydik 30. Haftadan selamlar 🥺🥲🥲
Tugbadmr PrensesAnnesi- amin inşallah benimde 38 🥲 haftaya pazartwsine sezaryenim var daha erken doğurmazsam tabi 😅
Aycan051415 gokcekilic doğum başlangıcı olabilir canım gir bi güzel dus al son eksiklerini tamamla sancilarin düzenli ve şiddetli geldiğinde hastaneye git erken gidip orda çekme tabi yolu hesaplamayida unutma🤗