Nil2736 Hangi magnezyum ve günde kaç defa alıorsunuz? Özellikle ikiz hamileler varsa ikiz olduğunuda belirtirse sevinirim
Ezoo35 Magvital kullanıyorum kuyruk sokumu ağrısı vardı sağ kalçadan sağ bacağıma vuran ondan vermişti doktor
Pinpirikanne Ezoo35 bnde hemen azck fazla yurusem dediğin ayni yerlerden ağrı çekiyorum canm ama haftam 13 sen kac haftadan beri kullanyn ?
Glsm_ GulferK kramp ve kasılmalar başlayınca veriyor doktor genelde.eğer değerlerinizde eksiklik yoksa..yani benim öyle olmuştu.30. Haftamda verdi
Nil2736 Kubrailkan bende ilk gebeliğimdr magosit alıordm ama 3 defa. Bu kez onu vermedi dr um. Aynı dr.. pnda yek gebelikti.şimfi ikiz. Ondan özellkle merak ettim
A152245 HavvaNurr38 kacinci haftada yazmıştı doktorunuz? 16.haftadayim bana öneren olmadi da? Belirtiye göre mi veriyor? Gerci kramplar da başlamadı daha.
Nil2736 HavvaNurr38 bende tek gebeliğimde günde 3 kez onu içiordum. Aynı dr a gidiyorm. Bu kez ikiz hamileyim. Asıl merak ettiğim buydu. Bal den ikiz bunu kullanıorsn. Sabah mı akşammı alıorsn. Sonradan çoğlaycak belki ilacı. Kaç haftalıksın
Nil2736 HavvaNurr38 nası zor geçiormu 7 ay. 15 haftalığım.karnım çıktı. BirAZ fazla hareket edeyim kalçam ağrıo