asli3 Karabağlarda oturuyorum burada var ve yerimi seviyorum tavsiye edebilirim 😊 avm market bakkal cakkal eczane hastane sağlık ocağı hepsi kısa yürüme mesafesi tek sorun sahil yarım saat 🥺

Buket_dadas Çok teşekkür ederim, çok tatlısınız 🥰🌸 umarım inşallah biran önce istediğim gibi bir yere taşınabiliriz 🙆‍♀️

MerveAknc Bende Bayraklı’da oturuyorum 🙆‍♀️ Doğum olacağı için biraz daha annemlere yakın olmak istiyorum, annemler de Narlıdere’ de 🙆‍♀️

SelinHalistoprak Evet Karabağlar’da buldum bende ama ben biraz daha anneme yakın olmak istiyorum böyle hatay, üçyol, poligon, göztepe, güzelyalı tarafı gibi 🙆‍♀️

MerveAknc hayır bulamadım maalesef 😔 ve gerçekten artık çok üzülüyorum çünkü bu ay sonuna kadar mutlaka bulmamız gerekiyor 😔

12 gün sonra

asli3 selam. Benim var canim balçovada isterseniz bilgi veririm

Gny18 Balçova benim için çok çok çok iyi bir konum olur ama fiyat nedir ki acaba 🙆‍♀️

Gny18 orada maalesef fiyatlar bizi aşıyor çok istiyorum ama bir türlü olmuyor Balçova 😔 ve son 1 haftamız sözleşmemiz bitiyor mecbur çıkmamız lazım gerçekten inanılmaz üzülüyorum ve yoğun stres yaşıyorum ne kadar kendime engel olmaya çalışsam da 😔

asli3 canim benim Allah kolaylik versin insallah Buca taraflarina bakin oralarda uygun.

asli3 bahçelievler üçyolda oturuyorum şu an pek buralarda kiralık ev yok nerdeyse belki nisan ayından sonra sezon başlar cnm olanların fiyatları uçmuş 3500-4000 civarı eli yüzü düzgün evler.

Gny18 nasıl bakabilirim evinize? Ben şuan balçovadayım,nasıl görebilirim evi acaba 🙆‍♀️

Fasulyem2 maalesef öyle 😔 hergün bakıyorum ama nafile asla uygun fiyata düzgün bir ev bulamıyorum o taraflarda 😔 işte bizim 7 nisana kadar bulmamız gerekiyor 😔