Seymahamza dryaras7 düzenli yapınca faydası çıkıyor ortaya en azından bende öyle oldu fibromiyalji ve boyun fıtığı var bende bir nebze olsun rahatlattı 😊
Pnr-yoga Seymahamza valla nasıl anlatayım göstermem lazım 😁 karın kası hariç tüm kasları çalıştırıyoruz. Bol sguat bol kol bacak
Pnr-yoga Seymahamza yok ağırlık hiç yok hemde . Belli başlı asanalar var hamile yogasında yapabileceğimiz onlarla harmanlıyorum birazda plates karıştırıyorum mix oluyo 😁
mucizemizibekliyoruzz Seymahamza kimi doğurmaya çalışıyor kimi erken doğurmamaya 😂 benimde erken doğum riskim var rahim ağzı incelmiş, bebekte doğum pozisyonu almış 29. Haftadayız daha. Bana hareket kısıtlaması getirdi doktorum erken doğurmayım diye 🤦♀️
Unzile35 mucizemizibekliyoruzz benim de aynı durum 32 haftalık olucam yarın 27 den beri aynıyım bende hiç hareket yapamadım kilo da aldım ne olacak bizim halimiz 🤔🤷🏻♀️
Pnr-yoga Seymahamza 😁😁😁 haklısın tabi😁 ama onlarsız da kaslarımızı çalıştırıyoruz gerçi damblla kolda çalışılır hee😁
Maviss Seymahamza aslında 6 aydan itibaren başladım bayramdan buyana yapamıyorum ama yakında tekrar basliycam hatta yemek yaparken hep ayaktayım evde bir oyana bir buyana öyle düşün
Maviss Seymahamza ve yer sofrası kuruyorum hergun sabah akşam kurup kaldırıyorum ki böylece hme çömelme bacaklarım için hem egzersiz bunuda deneyebilirsiniz ve yerde oturuyorum bağdaş kurarak otur bacakların için iyi olur ağrımaz ve yel az girer girerse uzatirsin yerde
mucizemizibekliyoruzz Unzile35 bende aldım kilo ya yapcak bişey yok kucağıma sağlıkla alacağım günü bekliyorum sabırla 😊😊
Yelz_91 Seymahamza dr unuz onay berdiği sürece doğum gününe kadar yapabılrsinz . Eğer norml doğum düşünüyorsanız doğuma hazrlayıcı harektler mevcut , bilinçli bir eğitmenle çalışırsanız yardmcı olacaktır
Yelz_91 Berilzdemirdoktrunuz önerdiyse doğum gününze kadr yapablrsinz hatta doğuma katkısı olacaktr yalnz bilnçli bir eğitmenle çalışın lütfen
kubrablt Pnr-yoga en çok önerdiğin bu hareket rahatlatıyor ve yapmak da rahat dediğin var mı önerebileceğin