Seymahamza 30 lu haftalardan sonra hamile egzersizi yapanlar var mı acaba ya da yapıp fayda gördüğünüz doğumu kolaylaştırıcı hareketler?
mucizemizibekliyoruzz Seymahamza kimi doğurmaya çalışıyor kimi erken doğurmamaya 😂 benimde erken doğum riskim var rahim ağzı incelmiş, bebekte doğum pozisyonu almış 29. Haftadayız daha. Bana hareket kısıtlaması getirdi doktorum erken doğurmayım diye 🤦♀️
Bebekveanne Valla ben daha 20 haftaligim ama hamile egzersileri yapiyorum bacaklarim icin sirtim icin her ayin farkli egzersizleri var ve ben normal dogumda olsa sezaryan da olsa cok ise yariyacagindan eminim acikcasi ama itiraf etmeliyim ki olmasi gerekenden fazla kilo aldigim icin basladim
Bebekveanne Seymahamza evet youtubedan buldum suresi kisa cunku sadece hareketleri gosteriyorlar gerisini sen yapiyorsun ben hareketleri de ezberledim mesela 30 squat la basladim simdi 60 yapiyorum
MbsN Doktora sormadan yapmamalisiniz 🤷🏻♀️ Doktorunuza danisin izin verirse yapin daha hafta olarak doguma erken bende 34 oldum doguma 3 hafta kaldi gi zaman baslicam hurma yemeye dogumu kolaylastiriyor ve egzersiz olarakta 3 katta kaliyorum her gun 10 defa in bin yapsam 🙋🏻 Miss .. bagzi egzersizler erken doguma sebep o yuzden Doktora sormak en mantiklisi
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Seymahamza kacinci haftadasiniz? Hamile pilatesini 32 den sonra yapsak gec mi oluyor acaba?
Seymahamza SenHepMercimekOlarakKalacaksin ben 33+2 deyim hamilelikten bir yıl önce de düzenli pilates yaptığım için doktor bana devam et demişti ama geç olmaz sonuçta hareket berekettir 😊zaten doğru yaparsanız rahatlatıcı etkisini görürsünüz 😊
Seymahamza SenHepMercimekOlarakKalacaksin hepsini yapmak zorunda da değilsiniz zaten hareketlere göre karnınızı kendinizi zorlamayacak şekilde yapın doktor bana öyle demişti
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Seymahamza ben hic pilates yapmamistim smdi doguma hazirlik olsun diye yapiym diyorum ama umarim zarari olmaz
Pnr-yoga Yoga eğitmeniyim ayrıca bende 14 haftalık hamileyim sınıfımda 34 haftalıkta var 20 de. Bol bol kegel ve nefes çalışmaları yapıoruz 40 dk kadar da kaslara yönelik çalışmalar yapıyoruz. Hem kontrollü kilo alımı için hem rahat bir gebelik ve gebelik sonrası için hareket şart :)
kubrablt Pnr-yoga en çok önerdiğin bu hareket rahatlatıyor ve yapmak da rahat dediğin var mı önerebileceğin
Seymahamza dryaras7 düzenli yapınca faydası çıkıyor ortaya en azından bende öyle oldu fibromiyalji ve boyun fıtığı var bende bir nebze olsun rahatlattı 😊
Pnr-yoga Seymahamza valla nasıl anlatayım göstermem lazım 😁 karın kası hariç tüm kasları çalıştırıyoruz. Bol sguat bol kol bacak