kubraakull Bende bebeqondan yaptırdım ve harikaydı çok beğendim asla soluk değil aksine görsellerden daha canlıydı yıkadım ütüledim hiç bir sorun olmadı zaten yıkama talimatıda vardı ben çok çok memnun kaldım herkesede tavsiye ediyorum
Ccaannsseell Miracinannesi_52 Instagramda nakış sepeti diye bir sayfa var. Ben orada yaptırdım. Yıkadım ütüledim hastane çantama koydum. Kumaş kalitesi falan gayet güzel. Renginde nakışında hiç bir problem yaşamadım.
kuzeymomsss Miracinannesi_52 her takıma yastık yapıyorlar. Sayfa ile iletişime geçerseniz yardımcı olur
Berru kuzeymomsss canim şimdi baktım banka dekontu da Şubat’ın 16 vermişim siapris 240 TL senin söylediğin belki daha çok parçalıdir.Yalniein var bence tekrar sor resimdekileri aldım ben çift zıbın değil benimki tek zıbın
kuzeymomsss Berru canım 10lu set dediğin böyle değil mi? Ben şubat başı sordum, 13lü olan setler hani tavşan tulum, şapka vs var ona 400 dediler, diğerine 350 dediler. Çok ilginç bir esnaflıkları var demek şimdi bakıyorum sitede 309 tl 🙄
Berru kuzeymomsss bir zıbın,bir battaniye önü,alt üst ikili takım,tavşan saoka,eldiven,iki iç zıbın ve yakalik
bebisveannesiiii Miracinannesi_52 benim bir tanıdığım Lina tasarım sayfasından yaptırmış memnun kalmış bende ordan yaptıracağım