SelinHalistoprak bbnngg gittim hastaneden ancak döndük saat 05:34 😅 bir üstünüzde yazdığı gibi tam olarak ter 😊 sırt ağrısı sancı ve sırılsıklam derecesine gelen ıslaklık doğum başladı demekmiş 😊
SelinHalistoprak zeytinkiz gerçekten termis geceden sabah su saate kadar ter icin kalmısım hastane ayazında 😅
Aycan051415 SelinHalistoprak şu olabilir eczanede ped var ondan al evde bi bak eğer cidden suyla hiç durma hastaneye git
SelinHalistoprak Nezii tam olarak termis artan hormonların etkisiyle normal bir yakın doğum belirtisiymis e zaten hafta cıkmıs 37 ye gelirse gelsin 😅
asellmom SelinHalistoprak inan bende 37+3 deyim ve dün aynı şeyi yaşadım gidiyorum geliyorum bakıyorum vajina ıslak iç çamaşır ıslak sonra anladım ter olduğunu ince bişey ler giydim duş aldım geçti. Bunların yakın doğum belirtisi olmasında beni sevindirdi tabiki 😂
Aycan051415 SelinHalistoprak turnusollu ped yada direk durumu anlat suyunun geldiğinden şüpheleniyorum bunun için ped varmış ondan alcam de
SelinHalistoprak Aycan051415 birazdan ilk isim onu almak olucak cok tesekkür ederim kafamı karıstırıyordu suyla baska seyi nasıl ayırt ederim diye 😇🤲🏻
Aycan051415 SelinHalistoprak rica ederimm qy o hepimizin sorunu mesela benim ilk hamileligimde öyle geliyomus suyum ama acilde sadece suruntuyle baktıkları için anlaşılmasını ped olayinida o zaman bilmiyodum dogjma gittiğimde suyum çok çok çok azdı ped garanti sonuc🤗
OsmanEge_12 SelinHalistoprak su yapışık bişry cnm akıntıya idrara benzemiyor kokusu yok saf su tarzı ama koyu bişey emin ol suyun sızıyorsa anlarsın ama bu kadar da riske atma kendini git acile 5 DKK lık bir testle anlıyorlar suyun gelip gelmediğini