Villanelle Bizim ikizler ve daha doğum olmadan koyduk isimlerini. Eşim bebeklerin nerede durduğunu biliyor ve severken ismi ile seviyor bebişleri
Zeynosunannesii sema_altas55 bende öyle 26 hafta bitti hala içimize sinen kız ismi yok ilk kizimda cok nettik zeyneb dedik en başında öyle kaldı bunda olmuyo ne desem bişey çıkıyo ya eşim begenmiyo ya anlamından dolayı vazgeçiyorum artık bekliyorum bı ilham falan gelirse diye içime 😁
mymomaysegul Bizde 20 haftalığız Allah nasip ederse Elif Rana olacak Zeynep Alya da diğer seçeceğimizdi🥰
Zeynosunannesii Sürekli kız isimleri postuna bakıyorum bende Hah işte diyebileceğim anlamlı absürt durmayan bı isim istiyorum aslında böyle Ayşe koyasim var yanına bişey eklesem diyorum klasik isimleri seviyorum ben
Dolunaybelinay sema_altas55 cinsiyet değişmez se bizim kız olucak adı da Dolunay. İkinci kızım olursa adı. Belinay olcak. Bizim taa sevgili Ken eşimle hayalimiz kızımızın olması ve adının dolunay olması Dı. Eşim bana teklif ederken gece ay karşısında teklifi etmişti sonra dolunay cıkmıs tı gökyüzünde o an ben evet dedim eşime. O gun bugun dur cok seviyoruz dolunay ismini. Sağlıkla gelsin tüm bebişler. Daha simdiden ikinci kızım olsun oda belinay olsun diyoruz 😂😂😂
Yagmur-Emre Kızım olursa Cansu olacak demiştim. 12. Haftada kız olduğunu öğrendik. 36. Haftadayız Cansu’muzu bekliyoruz 😍
Karemela 28+4 olduk hala karar veremedik 🤦 Açelya diyordum eşim aklımı karıştırdı basta Lina diyordu şimdi Kumsalı beğendi 😅 onunda gönlü olsun istiyorum. Açelya Lina Ayliz Kumsal var şuan sadece ama emin degilim çok zor karar vermek🤷