Cennet-Kokulum Annekuzusu__06 Gittim duymadım doktor sadece üstten baktı kaç haftalık olduğunu söyledi birde kan tahlili istedi. Burdaki doktor pek ilgilenmiyor ya başka hastaneye gidecem.
Annekuzusu__06 _momy_ sonlara doğru sıklaşıyor kuzum randevu benim şu an 3 haftaydı sanırım bundan sonra 2 haftaya düşecek
Sevgi0478 Annekuzusu__06 yok canım benim maalesef öyle olmadı ikinci ayda kanamam oldu bide beş gün önce beş gün önceki çok fazla geldi bir gün boyunca kesilmedi hastanede kaldım
[silindi] Ayy benn💓💓 Kardan dolayı geçen hafta gidemedim bugün inşallah bir aksilik çıkmazsa bir ayı geçti bebeğimi görmüyorum ne durumda falan çok merak ediyorum inşallah bugün görcem 🌸🤍
Annekuzusu__06 Cennet-Kokulum valla bende gittim renklisi yokmuş sinir oldum siyah beyazda hiçbişey gözükmüyor
Nesrincente Annekuzusu__06 yarında ben gıdecegım umarım cınsıyet oprenırım doktor bakarsa guzelce tabıkı 😄
Tucicup Arkadaşlar merhaba devlet hastanesine gidenler var ise grevdeymis hepsi bugün gittim bakmadilar perşembeye kadar grev varmış duyurulur
ebru2871 Annekuzusu__06 ah bizde çarşamba günü gidicez tam 25 haftalık olucaz 3 hafta önce görmeye gittik direk yüzünü kapattı bize utangaç kızım