Yldzalra Beyza190920 oo kuzum paşa geliyor desene Rabbım sağlıcakla kucağınıza aldığınız gunleride görmeyi nasip etsin inslalah 😇
esra13_1 ayshe54 ben 40+2 oldm bugun acilden giricem bebeyim cuma gunu tersti direk sezeryana alirlar mi acaba gun vermemisti doktor
esra13_1 Ormanmeyveli ben 40+2 oldm bugun acilden giricem bebeyim cuma gunu tersti direk sezeryana alirlar mi acaba gun vermemisti doktor
Bendiyebiri Annekuzusu__06 bir hafta önce gittim 37 de yüzünü göstermedi yavrum babasıyla bi heyecanla gitmiştik her geçen hafta daha da büyüyor çünkü 🥰 yarın gidicem inşallah 38 olucam bol bol çikolata yemeyi düşünüyorum sizde öyle girin o zaman hareketli oluyor gösterir yüzünü ☺️
Kelebek1626 12 haftalık olacak yarın bizde görmeye gideceğiz bizi neler bekliyor bilmiyorum hayırlısıyla kalp atışlarını duysam sağlıklı olduğunu söylese doktor içim rahatlayacak.. belki cinsiyet tahmini de yapar siz neler öğrendiniz bu haftalarda kızlar
Annekuzusu__06 Cennet-Kokulum valla bende gittim renklisi yokmuş sinir oldum siyah beyazda hiçbişey gözükmüyor
Yskmac Biz gittik gördük bugün 36+2 deyiz nst de sancı çıktı biraz bebek de kanala girmeye başlamış. 28 Mart a gün verdi doktorum ama onun öncesi de olabilir dedi inşallah gününde doğum olur ya korkuyorum biraz 🥶