Yolarkadasim Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Ben 19 haftalık geleyim ilk gebeliğin. İki gün önce bebeğimin ilk kez hareketlerini hissettim ama iki gündür hissetmiyorum. Yani bu haftada normal mi sizce
papatya56 Yolarkadasim 24 haftaya kadar iki gun oynamadıgı oluyodu 25 haftadan sonra her gün hissettim çok erken sık sık hareket etmesi
Moonlight1 Yolarkadasim benim de öyle ayni haftadayız ben de bir post açmıştım ama normal olduğunu söylediler
melkaydnnn Yolarkadasim canım o kisiden kisiye degisir ben net döndüğünü kendini itikledigini hissediyorum 18+5im ama minyon ve zayıfım ama bende her zaman hissetmiyorum
simesa Karliozlem Yaa bende 21+3 üm gün içinde çalışırken çok hissedemiyorum ama akşam uzanınca elimi koyunca daha iyi hissediyorum sizinde öyle mi 😊
Karliozlem Yolarkadasim birde tam anlayamıyorum kımıldadığını yatınca fln gün içinde hissetmiyorum sizdede öyle mi
Yolarkadasim Karliozlem ilk hissettiğimde sanki tekme atıyormuş gibi hissetmiştim hatta bir saat aralıkla sanki tekme atıyormuş gibi bi hareketti sonra da durdu. Şimdi sabahları bazen çok hafif hissediyorum sanki ama emin değilim hareket mi değil mi diye
Yolarkadasim simesa ben arada karnıma dokunuyorum bazen de hafif dürtüyor ha kızım hareket et diye ama etmiyor 🙈
Karliozlem simesa bende 21+3 üm aynıymışız🐣aynen yatınca hissediyorum sen gibi gün içinde ayakta fln olduğumuzdan hissetmiyorz sanırım
simesa Karliozlem Evet biz hareket halinde olunca bebeklerde uykuya geçiyormuş genelde belki ondandır 😊😇
Senademir04 melkaydnnn aksine bende iri yapılı tüm kiloluyim 16 haftada hissettim maşallah düzenli hareketleri yani kilo yada zayiflikla alakası yok bebeğin pozisyonunada bağlı biraz