Bademsekeri16 Merhabalar, detaylı ultrason çektiren annelerimiz buradaysa fiyat konusunda bilgi verebilir misiniz ? Hangi şehirde ne kadara çektirdiniz ?
Bademsekeri16 Smyye1B Bende kocaelide yaşıyorum. Nerede ve ne zaman çektirdiniz? Memnun kaldınızmı doktorunuzdan? Ben şuan 16. Haftadayım. Detaylı ultrason için hem iyi hemde uygun fiyatlı bir perinatoloji uzmanı arayışındayım
Smyye1B Bademsekeri16 Profesör Doktor Semih Özeren özel kliniği Ben çok memnun kaldım 2 saate yakın inceledi. Her soruma sabırla cevap verdi. Bebeği her ince ayrıntısına kadar anlattı çok güzeldi hatta dönsün yüzünü de göreyim diye yarım saat tatlı molası bile verdirtti. 😇 Soydan iş hanında kliniği 😇
Deletedmom727271 _tulayb26 turgay şener diye perinatolog canım özel muayenesi var kendisinin hastanede değil 😊
Edacelik miraccc Bakırköy’ün tam olarak neresinde kalıyor? Benimde tekrardan detaylı ultrasona girmem gerekiyor. Bana acil bi şekilde bilgi verir misiniz? Memnun kaldınız mı?
Bademsekeri16 Smyye1B yaa ne güzel. Birçok kişiden methini duydum. Sizinde tavsiyeniz içime su serpti. Detaylı ultrasonda ne gibi şeyleri sordunuz çok merak ettim. Benim ilk gebeliğim, tecrübeleri dinlemeyi çok isterim😊
Smyye1B Bademsekeri16 Ya benim biraz sorunlarım vardı ilk önce Umuttepe de girdim detaylıya orda bağırsak parlaklığı ve çarpık ayak sendromu görüntülediler. Bu sebepten sown sendromlu olabilir dediler. Doktorumun önerisi üzerine gittim ben semih beye işte down sendromlumu ayakları yamuk mu iyi kilosu nasıl felan diye baya Bi darlamıştım 😇 çok şükür ki sadece ayaklarında birazcık problem varmış 😇