Betulsen34 Mevsm-123 kullanis olarak ben cok memnunum. Kaldirdigimdada dolabin arasinda sokuyorum parcalari yer kaplamamis oluyor 🙂 2. Cocuguma boyle saklamis oldum
Kubra_kocbug Bende beşikte karar veremedim ama bende anne yanı olarak düşünüyorum park beşikler hoşuma gitmiyor kimi park beşik kimi anne yanı öneriyor karar veremedim ama hep anne yanı bakıyorum cekmeceli olsun istiyorum bide bakalım
Mevsm-123 Kubra_kocbug Aynen canım nedense park beşiklere bende tam ısınamadım Meltem smartın beşikleri güzel sanırım çekmeceli modelleri falan da var istersen bi araştırsın ben dükkanda gördüm bugün sonra aklım karıştı yoksa park beşik düşünüyordum
Melikeuurlu Mevsm-123 ben önce mobilya beşik aldım sonra pişman oldum hantal cok hareket ettiremiyosun bide cocuk kafasını gözünü vuruyo yatarken kalkarken. sonra park beşiğe geçtim çok memnunum keşke en başta alsaydım dedim suan 15 aylık kızım severek kullanıyoruz
RabisScik Valla görsele önem verseydim çekmeceli mobilya beşiklerden alırdım ama park beşik her açıdan avantajlı hem ev için hem seyahat için çok çok ideal