Gulcingezer Sinem-Akman 14. Gun de koyu bu da koyu sen bu gunleri degerlendir birer gun arayla kacmasin yumurtlama gbi duruyo
Mom545441 Mom545441 şuan döndüm uykulu halimle yazmışım ne demek istemişim onu düşünüyorum 😂 elim ayağım titriyor düzeltme süreside geçmiş neyse yumurtlama olmuş canım değerlendir sen 🥰
Sinem-Akman Mom545441 😂😂😂 ahhaha olsun tatlım ama yumurtlama bugün oldu pik gördm yukarı attım resmini 😊
Mom545441 Sinem-Akman evet benim 7 sinde böyle koyulaştı 8 i çatlatı7 si ve 8 i arasında değerlendirdim 3 gün öncesi ilişki oldu bide inşallah olmuştur bişiler bende beklemedeyim 😂 8 9 günüm var adetime çok düzensizleşti 1 sayı fazla atıyorum 😂😂
Sinem-Akman Mom545441 bende değerlendiririm gerisi nasip kısmet 😂 bakalm hayırlısı olsun hakkımızda 🙈
Sinem-Akman Mom545441 benm adetmde ya 2 ay önce 4 gün geciktim geçen ay 10 gün geciktim baklım nasip 🤲😂
Bebegim0101 benimde ilk attigim dunku testim. buda az once yaptigim testim bugun pik mi yapmis oluyor.Bende dunu degerlendirdim ama bugun drgerlendrme sansim yok esim iste malesef
Sinem-Akman Bebegim0101 evet canısı seninde benmki gibi bugün pikk olmuş 😊 değerlendirmeye çalış bence 3 günü felan
Bebegim0101 Sinem-Akman ah yavrum bugum degerlendirme şansım yok çunku esim yok😂sabah gelecek yarina firsat bulursak insallah😂😂
Bebegim0101 Gulcingezer cnm bugun pik yapmıs guvenikir ve tecrubeli birinden ve bu testlerin satisini yapan kisiden ogrendim yumurtlama olms