Sinem-Akman Kızlar sizce bunlar dün ve önceki bugün yaptığımı aşağıya atıyorum ⬇️ https://imgyukle.com/i/Emod0Q
Tomrishatun Sinem-Akman 14.gun olmuş 15 çatlamış esas 15 gun iliski olduysa iyi olur 14 15 16 günlerinde yani
Sedefege Sinem-Akman evet tatlım yumurtlama. Bugün de dahil 3 günü değerlendir. İlişki sonunda yüz üstü yatıp bir ayagını karnına çek. Birgebeningünlüğü sayfası ebru abla demişti bunu ve o ay denedim hamile kaldım. Hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin olur inşallah
Sezya0617 Sinem-Akman diğer testlerde yumurtlama olmamış ama tekli testiniz yumurtlama olduğunu gösteriyor 🌸 çatlamayı gördükten sonra 1hafta boyunca avakado tüketmeye çalışın. Döllenmeyi ve tutunmayı kolaylaştırıyor. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah 🤲❣️
Gulcingezer Sinem-Akman 14. Gun de koyu bu da koyu sen bu gunleri degerlendir birer gun arayla kacmasin yumurtlama gbi duruyo
Esra_G 11 martta LH yüksek çıkmış çatlama haberi gelmiş size 24-36 saatte çatlamıştır, değerlendirdiniz mi :) umarım nasip olur 🌸
Snglseyma Sedefege hep dşyorlar yasyk kalça altı ayak kaldr diye kimisde sırt üstü uzan ayağanı kendne çke dyr szn değdnz yöntemide denemk lzm bende ordan test aldm btti maddi yönden alamadm dha
Sedefege Snglseyma hepsiburada dan ya da trendyol gibi sitelere bakın bide daha uygun oluyor. Ben hb dan almıştım. Yüz üstü yatıp yaptım valla ben diğer aylarda da ayakları kaldırdım falan yok 4. Ayda bunu denedim tuttu.
Sedefege Sinem-Akman yüz üstü yatıp bir bacak yukarı çekilmiş şekilde olsun. Bunu deneyip hamile kaldım diye yorum yapan cok o sayfada biride benim 😊
Snglseyma Sedefege yüzüstü yatım bacaklarınızı kendnze çekysunuz sdce demi kaç dka öyle durmak gerekir
Sinem-Akman Tomrishatun 14. Gün oldu sadce 15i malesef değerlendiremedim bugünde koyu ama o yüzden anlamadım çok