Eylul2797_ acilmam yoktu sanirim canim 1 cm demisti sanki gecmis zaman olunca valla unuttum ertesi gunde gun icinde nişanim gelmişti tabi benim o zaman ilk hamileligim olunca ben anlamlandiramamistim tecrubesiz olunca sonra aksamda birden otururken suyum gelmisti hemen gitmistik 2 cm falandi bir gece beklettiler beni sancim yoktu ertesi sabah suni sanci verdiler acilmam 3 cm geçmedi 4 5 saat suni sanci cektim sonra sezeryana karar verdik canim istemeyerekde olsa ama cok sukur sag salim kucagima aldim 🌸

AysegulAloluAcikgoz bende 2 gün önce alttan muayene oldum baya baktılar kapalı daha dediler eve gelince nisanım geldi su an sancım falanda yok o yüzden merak ettim sizdw nasıl oldu diye ne gzl sag saglim kavusmussunuz yavrunuza rabbim sizlere bagıslasın ins ❤️🥰

narlinco Evet 37 den sonra bebeğin gelmesi normal o yüzden istiyorlar ben de dediklerinizi yaptım 36 da başladım bana da o zaman söylemişti doktorum 37 de doğurdum

EryaCa oy maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah❤️🎈

narlinco Teşekkür ederim siz de kucağınıza alırsınız inşallah hayırlısıyla 🤲🏼Ben ikinci için tekrar buralardayım 😊

narlinco bende Çarşamba gidicem aynı şeyleri banada söyledi üç gün yogunlasicam hepsine 😁

EryaCa masallah darısı bana ins bnm nisanım geleli 2 gün oldu ama agrı sızı yok bşde alttan baktılar eve geldim geldi onlarda uyarmıs olabilir

Beno hadi hayırlısı inşallah hepimiz için❤️🎈🎈