kahvesever__ Bebegim0101 ben hep küçük aldım ya 😒 neden öyle birşey yaptımı da bilmiyorum 🤷🏻♀️ gerçekten sıfır üç aylık ve birde 6 aylık var sanırım
kahvesever__ suslubocu öyle daha mı iyi oluyor genelde bebekler çok kıyafet değiştiriyor nasıl yetiştiniz
suslubocu kahvesever__ evet çok kıyafet değiştiriyorlar 3 günde bir makine çalıştırdım ona sırf onun kıyafetlerini ayrı yıkıyordum. Biraz bol çamaşır lazım, ama yetiştim yani. Ne zaman her bulduğunu ağzına getirmeye başladı o zaman dedim senin mikroba ihtiyacın var bu steril hayat fazla 😊
kahvesever__ Villanelle öyle daha mı iyi olur bende bilmiyorum ilk çocuğum olduğu için danışmak istedim
Villanelle kahvesever__ yani çamaşırı evin içinde kuruttuğum halde yine de içime sinmedi benim. Yazın dışarıda kuruturken hiç sinmez ütülememek sanırım
Gamze1351 33+4 haftaligum bnde yıkadım bugün utuledim.hepsini sonuçta bıdaha utulemeyem koydum dolapa sizde öle yapabilirisniz hastaneye goturceklerimi yerleştirdim bile hazır kndi çantama bı kaç bişi daha konukcak tamamiz sağlıkla gelsin inss bebislerimiz 🤲
kahvesever__ Gamze1351 inşallah benim kileri valize koydum da bir oğlum ki ler kaldı onları da bügün yıkadım ütülenecek ütüyü de hiç sevmem
Gamze1351 kahvesever__ valla bn utulemekten öldüm ya yap yap bitmedi yoruldum Allah’a çok şükür yerleştirdim rahatladım artık sanada kolay gelsin canım 😊👍
EryaCa kahvesever__ Bir kere ütülemiştim ben de sonrasın da hiç fırsatım olmadı zaten o kadar kirli çıkıyor ki ancak yıkayıp kaldırıyorsun
EsengulC kahvesever__ ilk yıkadığımda ütüledim bakteri vs kalmasın diye dolabına kaldırdım hepsini. Sonrasında fırsat buldukça ütülerim ama pek mümkün olmuyor 😊 hastameye gidecekler özellikle ütülü
kahvesever__ EsengulC bende öyle yapmayı düşünüyorum hastaneye gidecekleri ütüleyin sadece diyorum ya bilmiyorum 🤷🏻♀️