Svmbhc Nazlidicle Özele gidiyorum doktorumdan cok memnunum dogumumuda orda yapicam . Sehir hastanelerinide oneririm canim covit oldugumda gitmistim cok temiz gayette ilgileniyolar tek oda veriyolar doktorum olmasaydi tercih ederdim sehir hastanesinide
Zisanince Nazlidicle ben ilk bebeğim hastaydı diye sezeryana alınmıştım aslında doğumum güzel ilerliyordu ama riske atmak istemedim bebeğimden önemlid eğil diye şimdi mecbur bir daha sezeryan
Emir29 Villanelle devlette bildiğim kadarıyla doğuma muayene eden doktor girmiyo o gün dogumhane de yada ameliyathanede kim nöbetçiyse doktor o giriyo bu yüzden ben devlette tereddütluyum yoksa dediğiniz iyi doktorlar var
bebek3535 Nazlidicle Tahlillerimin bir kısmını devlette yaptırıyorum ama kontrollerim ve doğumumu özelde yapacağım
haklisinesracim Nazlidicle devlet devlet devlet diyorum ikisini de denemiş biri olarak. Ama benim gittiğim devlet hastanesi çok iyi onunla mi ilgili bilmiyorum:)
Villanelle Emir29 benim eltim gittiğim hastanede kadın doğum uzmanı. O yüzden torpilli gibi bir şeyim, doktorum doğum için evden bile gelirim sorun yok dedi. O yüzden
merveozkn Nazlidicle izmirde oturuyorum şöyle düzgün bir devlet hastanesi olsa gram düşünmem devlette olurum fakat koskoca şehirde 2 tane doğum hastanesi var ve doluluk oranı çok yüksek zorunluluktan özele gidiyorum .şükür maddi sıkıntım yok fakat devlet bana bu imkanı veriyorsa bende haliyle kapısına giderim ama malum sebep İzmir’deki özel hastaneler bile birbiri ile uyumlu değil kendi ilinizdeki devlet hastanelerini araştırın derim sonra özele gidecekseniz tabiki en doğal hakkınız
SelinDerin Devlet diyorum özelede devletede gittim, ilgi alaka bilgilendirme aynı fark yok, doğumda da o gün hangi doktor görevli ise o giriyor, uzman ekiple beraber, gözün kapalı güvenebilirsin dedi doktorum, 4 gün sonra nasipse sezeryan olcam 🤲
[silindi] Nazlidicle maddi imkanın varsa özele git devlet mahvediyo perişan ediyo Teyzemin önerisi üzerine devlete gittim ilk kontrole ilk ayda yapılması gereken testler için kan aldılar 5 tüp idrar falan 12 tane tahlilden sadece 3 tanesini yapmışlar bunu da memnun kalmayıp özele gittiğimde öğrendim bir kere gittim mahvettiler beni hakkımı helal etmiyorum kesinlikle çıkana kadar kaç tane hemşireyle kavga ettim köpek gibiler